Monday, April 11, 2011

Lunch Di Pasir Gudang

"Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan, bukan pada manisnya ucapan di bibir, tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya di dalam DOAnya - Imam Al-Ghazali" - ditujukan buat sahabat-sahabat tersayang yang merinduiku di FB.

So, readers.... dah breakfast dah?



Siakap yg digoreng bersama sisik serta dihidang bersama masak lemak kubis, sambal belacan dan udang goreng... Simple je menu ni kan? Tapi sedap & crunchy!

Pemandangan di sekitarnya...

Semua ini... di Restoran Rahmat Pasir Gudang.....baru je duduk tak sampai 5 minit, hidangan dah sampai. Superb kan?


8 comments:

  1. pantas ye hidangan tu sampai ke meja..

    ReplyDelete
  2. AISHAH RK - tu la keistimewaannya.. magic!

    ReplyDelete
  3. wah....pantas dan efisyen. hehehe...

    ReplyDelete
  4. Tasha - maybe diorg dah prepare2 dulu sebelum customer sampai.

    ReplyDelete
  5. aik.....kalau dah prepair sebelum customer dtg.....makann tu panas tak? ntah2 tinggal masuk micro wave je tak. hehehe....

    ReplyDelete
  6. simple & menyelerakan.best kan cepat je servis, so kita pun tak tunggu lama.

    ReplyDelete
  7. salam...

    wp simple tapi membangkitkan selera..

    ReplyDelete
  8. Tasha - panas lg.. sedap tau!

    Win - ha'a.

    Sekamar rindu - w'salam. Mmg menyelerakan kami anak beranak!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...