Saturday, April 30, 2011

Mencari Hadiah Hari Guru Di Jusco Tebrau

Sebelum I bertambah jelous melihat keromantikan Prince William terhadap Kate (entry sebelum ini), biarlah I buat entry baru je... dengan tajuk "Mencari Hadiah Hari Guru"..:D







Malam tadi gi Jusco cari present Teacher's Day untuk
3 orang anak I...

(Hari Guru tinggal beberapa hari saja lagi ya Puan2)

Ok ini di antaranya yg mereka beli, I biarkan mereka
memilih sendiri sbb idea I semua tak diterima.. so sad.. :'(

.... ha yg ni I pilih.... untuk seorang tutor yg telah banyak berjasa...
(harap dia tak masuk blog I ni... kalau tak, tak suprise la kan..)


Ok, apa lagi yg uoll boleh pilih untuk guru anak2 uoll nanti?
Ni I tolong surveykan di Jusco Tebrau...

>
>
>


kotak-kotak hadiah ni cantik...

RM39.90 - sgt cute.

Betul ke kalau bagi orang-orang Cina, satu kepantangan
kalau kita menghadiahkan jam? --> melambangkan kematian.
(teringat pesanan my chinese fren).

Takpe... uoll boleh belikan jam ini untuk Cikgu Bedah atau Cikgu Ramasamy pula.


kad-kad ucapan untuk guru


p/s : Saya sangat teruja bila dapat menjejak semula guru-guru semasa saya darjah satu baru-baru ini. Rasa seperti kembali kanak-kanak... thanks FB mempertemukan saya dengan Cikgu Nora Salleh, guru B.Inggeris saya yg telah banyak berjasa.

6 comments:

  1. eh, da nak hari guru ke?tak tau pulak.hehehe.

    ReplyDelete
  2. alahaiiiiii..MM rindunya saya ngan JJ Tebrau tu...sejak pindah ganu ni, dah lama tak merayap kesanaaaaaaaaa....[rugi pulak tak jd teacher anak2 MM ye =)]

    ReplyDelete
  3. kalo g JB mesti ajak hubby pergi JJ tebrau..sanggup guna teksi tambang mahal..hihiks..

    ReplyDelete
  4. SFM - 16 Mei Yang... jgn lupa ;)

    Cikgu Gie - ha'a Gie..mmg sgt rugi tak jd anak murid anak2 I.. klu tak dpt tea set tu, ataupun teddy bear itu.. hehe.

    ya tak ya, lupa plak I nak ucapkan Selamat Hari Guru buat rakan2 blogger.. "Selamat Hari Guru Gie, moga happy selalu.. :D".

    p/s : Takpe.. klu rindukan JJ Tebrau.. nanti I upload lg byk pix2 ttg JJ ye!

    Mommy Yen - Oh hehe...pasti ada sesuatu yg u suka kat situ kan..

    ReplyDelete
  5. ha'a lah.....hari guru dah nak dekat kan~

    rindu pulak kat cikgu-cikgu lama~

    ReplyDelete
  6. Tasha - Akak pun rindu diorg. Entah bila nk reunion tah..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...