Saturday, May 14, 2011

Pesal la kena delete plak?


Sampai ati blogspot delete komen2 kengkawan pada entry yang lepas tu. :'(

Tak jadi la nak update blog..... dah merajuk dah ni.. (eeeeeeee gedix).

p/s : Sedap kan jelly kat atas tu..... tapi tu guna wine ler pulak... takpe, karang I bagi resepi yang tak guna wine ---> resepi zaman nenek moyang kita.

9 comments:

  1. selamat pagi kak...
    tak payah majuk2.
    tak payah nak tension2.

    kak update citot gini pun ayu nak singgah..

    y penting kita friendly..
    peace

    ReplyDelete
  2. AYU - thanks Ayu.. muahhsss... haha.. mana tak majuknya, blog dah 2 ari tak leh update.

    ReplyDelete
  3. depa kata la.. bukan saya kata heheh.. kalau resepi ada wine ni gantikan je dgn coke yang dibuang gas.. tak pun pakai je jus anggur..

    betul geram la semalam blogspot problem.. now dh ok.. entry pun dia dh repost balik...

    ReplyDelete
  4. tu la MM, dengan entri entri skali di delete nya ha. dah la banyak komen tang entri tu.huhu

    ReplyDelete
  5. ENY - oo guna coke??!! Yesss!! bagus2.. nt I nak cuba. Thanks ya.

    I pun geram.. yg "dia" gi delete komen2 tu pesal la.. I sayang semua komen kengkawan tu.

    HANY - hahaha... entry 12 Mei mmg semua ngadu kena delete. Sib baik 12 Mei tu MM takde buat apa2 entry.

    ReplyDelete
  6. Dia tak delete blog kita pun dah cukup baik.

    ReplyDelete
  7. ALAHAI...JANGAN MERAJUK MM...

    ReplyDelete
  8. GIE - maunya tak merajuk, komen yg u tulis itu ari pun dah kena delete.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...