Tuesday, June 14, 2011

Blogku yang semakin aneh...

Resepi Biskut Raya untuk part II sebenarnya I dah drafkan untuk anda semua.. tapi sebab tak happy jadi I bekukan dulu.   Apa yg buat I tak happy?  Sebabnya setelah I taip-taipkan semua, bila publish je perenggan semua lari... dah adjust lagi.. lari lagi... adjust lagi... terus semakin jauh dia lari.   Bleh imaginekan tak betapa gigihanya I melayan kesewelan blog I ni.  ----> oh crazzy!

Tak tau kenapa, tengah tanya dengan teman2 blogger kat luar sana, tapi diorang tak reply lagi.  Adakah mungkin disebabkan kecenonetan netbook? Kalau uoll ada idea, sila2lah share.  Sangkakan hari ni I nak menyambung kerja-kerja memfollow semula follower2 I..  tapi macam terbantut plak.   Semalam baru dapat memfollow semula beberapa orang blogger.   Ada la dlm lebih kurang 7 org dari 509 tu... ok la tu dgn keadaan netbook I yg tak begitu membantu ni. 

Ada juga my follower yg tak rela dirinya difollow semula :

"Kak.. semalam saya dah follow blog akak" - kata follower tersebut di  wall FB.

"Oh iyer, t.kasih... apa you punya URL? Nanti Akak follow balik"  kata Miss Mirror

"Hehehe"  Itu je dia jawab... maksudnya dia tak mahu blognya di follow la tu kan.   Terserlah keikhlasanmu di situ.  Thanks la Dik sbb memfollow blog akak  tanpa mengharapkan balasan.   

Ada sesetengahnya  memang tak bubuh URL dlm profile... so I tak dpt la memfollow balik mereka. Maybe mereka tak terperasan ke apa tak tau la tu.  Ok la....   Itu je la I nak cerita hari ni... sementara menunggu jawapan rakan2 blogger berkenaan masalah setting blog ni.

2 comments:

  1. memang ade yang tak mahu difollow...klu kat profile zai memang tak ade url tu....kita tak paksa orang nak follow kita balik...tapi klu orang dah follow zai..zai mesti follow balik

    ReplyDelete
  2. ZAI - Akak pun klu follow sesuatu blog, tak mintak balasan (kita follow kerana kita memerlukan certain2 entry dlm blog mereka yg berguna kpd kita).

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...