Thursday, June 23, 2011

Teman-teman blogger, I'm sorry....

Sudah menjadi adat dalam dunia blogging saling berbalas kunjungan mahupun berbalas komen (tapi bergantung pada tahap mutu kelajuan line internet kat rumah ni  la kan... dan masa yg mengizinkan).    Tapi yang amat mengecewakannya semenjak dua menjak ni, account I ada problem sikit bila nak post comment pada kotak komen spt di bawah. ( untuk versi lain ok pulak dia... mengada tau!).



"Wahai comment box,  kenapa ha you ada problem?? Nak cari gaduh dengan I ya??"
(Kalau tanya dengan Pakcik Google memang ada jawapannya tapi malas I nak ulas dengan
lebih panjang)

Oleh sebab itu, harap2 tiada la yg berkecil hati bila I just lalu lalang je kat blog Uoll  tanpa meninggalkan jejak.  Kadang2 entry2 uoll macam buat I nak menyampuk je...  tapi apakan daya kan.   Anggap je la I ni ala2 "blogger diva" yg perasan ada ribuan visitor dlm satu hari  sampai tak de masa nak beramah mesra.  Ahaks!!  Divas you!!!

Hari ni anak dara I akan balik dari hostelnya yg nun jauh di sana  (cuti seminggu), hopefully I akan jadi lebih rajin sikit dari semalam2 yang merundum.   Kesian budak tu sekali sekala balik mesti nak merasa air tangan mamanya.  Tak tau lagi nak masak apa dan oh ya, I'm sorry sebab belum sempat lagi nak taipkan Resepi Rendang Cili Padi  yg I janjikan tu... anyway, semalam I dah sharekan satu resepi PRITZLE untuk Uoll cuba.

Older Post :  Resepi Pritzle Kampungan (KLIK HERE)


Pritzle - versi orang malas

2 comments:

  1. memang ada prob kot..aritu dah 2-3 kali nak komen kat sis tapi tak lepas..tak tau nape... :(

    ReplyDelete
  2. Ooo ya ke Nana... siannya. Sangkakan Sis sorang je yg ada problem mcm tu.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...