Friday, June 24, 2011

Merepek lagi..

Terkesima.  Macam terkedu-kedu tak tau nak tulis  apa plak I  malam ni..  lidah kelu berkata-kata, bagaikan gadis manja menghadapi first date dengan jejaka idamannya plakss.   Oh first date? No no no...jangan harap I  nak crita pasal cintan cintun zmn silam ke, time dapat surat pertama dari secret admire ke... SEBAB......  lately ni, IRP rajin pulak singgah ke blog isterinya yg merepek meraban ni.    (Hai Lalingg!!! I ada cctv la you! Hehehe).  Ala tak kisah pun I... dengan hambatan kerja you yg pelbagai, blog I jugak yg you pilih untuk dibaca...terharunyaa rasa, nak nangis ni..:P... terima kasih la ye kanda.  Uwek..



Ini goreng pisang masa tea time siang tadi...  (MIL bawakan dari kampung semalam then I goreng balik arini).  Still sedap lagi sebab malam tadi I dah masukkan  peti ais.   Pisang nangka kan.. mestilah sedap.

Buat kengkawan "Kashmir" yang rindukan satay Sahlan, ni  I dah  tolong "makankan" untuk korang semua masa I balik beberapa minggu lepas. (Ini kes lambat upload pix la ni). 

Niat di hati nak tulis panjang-panjang lagi, tapi speechless, wordless, wireless (problem) dan MALESS (ini yg paling tepat).

8 comments:

  1. sedapnya mkn pisang goreng.panas2

    ayu gelak part malesss.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. Cawangannya ada satu di MARA Bpahat. Buka lagi tak ya MM? Bawah ofis FIL MM dulu tu.

    ReplyDelete
  3. Ooo ya ke? Lama tak ke sana pun, office FIL pun dah lama berpindah.

    ReplyDelete
  4. salam miss mirror...nak tanya la cikgu zabedah warjan tu orang mana ye... kalau orang benut, pontian... sahlah 'my relative'.

    ReplyDelete
  5. CUTE OVEN - oh yr relative ke? I'm not sure dia org mana.. lama dah lost contact. Tapi jika beliau pernah mengajar di SMT Johor Bahru.. mmg dia la tu.

    ReplyDelete
  6. sedapnya pisang goreng tu miss mirror.makan panas2 with lipton tea, mmg sesuai :)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...