Wednesday, June 8, 2011

Terlalu banyak cerita...

Terlalu banyak cerita yg ingin dikongsi

Terlalu banyak gambar yg ingin diupload..


JADI!!!! Bila dah terlalu banyak....
maka tak tau mana satu ingin diceritakan MAKA, tak jadi la bercerita..


So... ini sajalah cerita pada kali ini.... :D







Sebenarnya I nak ucapkan terima kasih sangat-sangat kepada teman I, Puan KN atas hadiah jam tangan ini.. (nasib la kau Piz jadi mangsa Cik Mirror berposing sakan dgn jam merah yg cute, comel dan sangat la berharganya ini)..... I likeeeee!!!! Dah puas memperagakannya dah ke sana ke mari sebaik sampai je ke tangan I pagi semalam.


Thanks ye uoll.. moga murah rezeki dalam bisnes masing-masing. Thanks juga kepada penaja kita ANIS - sapa nak beli jam boleh roger2 beliau.





Si Piz ni memang sporting, belum gosok gigi pun still fotogenik kan Piz? Pasni sapa plak anak sedara I yg akan jadi mangsa menemankan I berposing untuk tugas menjadi Duta Aura Spa??




Oh ya... thanks kpd follower2 baru saya yg telah sudi memfollow blog MISS MIRROR yg demikian adanya.







3 comments:

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...