Wednesday, July 20, 2011

Kepada Teman-Teman Blogger, Saya Minta Maaf.... saya sedang stress!!!

Sebagaimana yg I dah maklumkan semalam, side bar blog ni dah "runtuh".... dah puas betulkan pun still gak macam tu... tambah menyakitkan hati lagi, bila dah betulkan... ghaib plak segala bloglist/link exchange yg sedia ada... haii sabar je la..... haha.. hanya tinggal beberapa buah lagi yg masih tertera. Harap difahami, jangan berkecil hati....kerja-kerja penyelenggaran semula akan dilakukan bila I free nanti, sekarang kepalaku tengah senoneng. So, sekarang I nak tido dan mengharapkan sebuah keajaiban akan berlaku... amin.





Pening tau... maybe I akan mogok dari dunia blogging untuk 2,3 hari... harap maklum. Thanks kepada yg sudi singgah... dan thanks kepada follower2 baru. Jika tiada entry baru selepas ini bermakna I sedang merajuk dan berharap ada superman yg akan turun memberikan idea-idea yg bernas.

p/s : Entah la... bagaimana agaknya untuk I ingat semula URL segala link exchange tu... kena google balik nama mereka la nampaknya. Huaaa stress.

4 comments:

  1. Kesiannya kak MM....

    alhamdullilah, blog ayu masih ada di sidebar blog kak........

    kak, dalam dashboard kan ada blog yang kak follow...
    mana tau.. kak boleh check kat situ

    ReplyDelete
  2. AYU - blog AYU tu pun akak dpt balik dr blog Kelly yg Akak google mlm tadi.. byk lg blog lain yg akak blom masukkan balik tu. Tak boleh dpt balik dlm dashboard sbb yg dlm bloglist tu tak semua yg akak follow melalui dashboard.

    ReplyDelete
  3. eh mm ni dah ok. hurmmm penat kan nak kena igt letak balik semua..huhu www.mzhany.com huhuhu

    ReplyDelete
  4. Hany - alhamdulillah..

    Hany punya URL MM dah masukkan mlm tadi sbb blog Hany senang nk ingat.. tu yg "Wilayah Hijau" tu kannn...?

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...