Friday, July 22, 2011

Lipat kain cara pantas..


LinkDah lama dah I nak postkan video demo cara-cara lipat kain cara pantas ni Linkkat sini (sebab itu ari ada sorang blogger cun mengeluh....tak boleh sebut nama nanti dia marah ngan I.. kan? U marah kan? Beliau kata penat melipat kain yg menimbun.. Sama la tu ngan I pun.. lebih suka basuh kain dari melipat), tapi mengenangkan orang kata Pakcik Nuff elergi dengan youtube, tu yg lama I tangguhkan. So, sekarang ni after I dah cash outkan NUFFNANG I, dan akaun I sekarang dah jadi kosong sen, sob sob sob... tanpa sebarang B.E.. boleh la I kembali menggedix2 semula macam biasa. Yey!!! Mari menggedix sebentar!!!

Mungkin ramai yg dah menontonnya pun.. takpe I share lagi. Kepada yang tak nak tengok boleh la baca entry gedix terbaru saya ni ~ Ok.. click here : MENGAPA MEMENDAM PERASAAN CINTA HINGGA DIRI MERANA?




p/s : Apa2 pun terima kasih kepada Nuffnang, kepada Berita Harian, Proton Inspira, Digi dan yg lain2 atas kepercayaan selama ini. Blog Miss Mirror akan sedia berkhidmat bila-bila masa di perlukan. Thanks so much guys!




7 comments:

  1. Wow! mudah dan pantas... Tapi lagi pantas lepas basuh, gantung kat hanger hantar kat dobi muuhahahha.. cara org rajin sangat-sangat nih muuhahaha

    Apa Khabar sis? Lama tak bersua aik.

    ReplyDelete
  2. Hai JS!!!! Lama betul menghilangkan diri.. welcome back Sis!!!

    ReplyDelete
  3. PEMBERITAHUAN!

    BONUS BIO ASLI ANDA TELAH MENINGKAT 120%. SILA BUAT TUNTUTAN SEBELUM RAYA.

    ReplyDelete
  4. Wow! Ya ke MS?? Bestnyaa... alhamdulillah. T.kasih atas info.

    ReplyDelete
  5. MM
    TAHNIAH DAH CASH NUFNANG
    Aku bab YOUTUBE mesti kena ada
    Sebab aku skrg tgh minat UPLOAD YOUTUBE
    NUFN TAK BAGI INCOME PUN TAK APA
    YG PENTING
    AKU HAPPY

    ReplyDelete
  6. Terima kasih.. dah lama dah tunggu2 nk cashoutkan.. (aku sebenarnya tgh terkejut dgn bioasli ni.. hehe tak sangka, alhamdulillah).

    Ttg nuffnang tu, aku kalau ada B.E je aku jaga betul2, mmg sure aku tak bubuh you tube, sbb aku rasa aku perlu committed bila org dah bagi kepercayaan, kalau tak de mmg aku sesuka la buat.. mcm skrg ni.. :D

    ReplyDelete
  7. job Ads and advertisements http://allpkjobz.blogspot.com for Karachi,Lahore,Quetta,Peshawar,Multan,Hyderabad,Rawalpindi,Islamabad and all cities of Pakistan

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...