Monday, July 25, 2011

"RM338 ROOM CASH VOUCHER EQUATORIAL CAMERON HIGHLAND"


Thanks Hany sebab tag I untuk contest ni.. Lama betul I tak join contest2 ni, tak sangka ada orang ingat I.. thank dear..

So, sebagai salah satu syarat - kena tag lagi 2 orang untuk melayakkan join contest ini... tgh fikir sapa la agaknya insan-insan bertuah yg bakal I pilih tu....
Untuk keterangan lanjut tentang contest ini sila ke : CONTESTNGAMAMAKYRA

Ok... oleh kerana Comei gi Cameron aritu macam tak puas memetik strawberry (agaknya)... haha... Dia takde cakap pun, memandai je I ni bwk cerita.. so, I tag si Comei je la ... dengan diiringi doa supaya Mei akan menang. I tempat pertama dan Mei tempat kedua... ;D ....

Calon kedua pula... sapa agaknya ya..(nak kena cari yg ada ID Fb - sbb itu antara syarat2nya)... OK... calon kedua ni.. uoll volunteer je la, sapa2 yg namanya rela dicalonkan untuk ditag.. sila "angkat tangan" di ruang komen di bawah "First come first serve"... sapa yg memula komen itu la yg tercalon utk ditag. Ngeh ngeh... (oo Miss Mirror pasang perangkap ya, terus takut org nk komen).

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. waaahh..hadiah 'besar' gak...:)

    ReplyDelete
  3. Mama Syima - sama2.

    ATY - Ha!! First commenter!!! Join sekali contest ni ya! ;D

    Win - Tq very much.. nk join tak? Huhu..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...