Sunday, July 24, 2011

Gambar Anak Sheikh Muzaffar



Oleh kerana melalui "cctv" ini ada seseorang tercari-cari gambar anak Angkasawan kita, Dr. Sheikh Muzzafar dan Dr. Halina... maka di sini I tolong carikan...

waaa cutenya ... Sophea Isabella, lahir 21hb Julai 2011..



Bertuahnya awak ada papa and mama yg sama handsome
and jelita dikk......

Tahniah untuk kedua-dua pasangan ini.


Sumber dari sini

p/s : Gambar baby bogel atas tu bukan dia tau!! Saja buat hiasan... hehehe..

13 comments:

  1. haha ingatkan gambar baby bogel kat atas tu dah.. terkejut gilee...

    ReplyDelete
  2. kak.........
    dari semalam kawan2 tayang pic nie..
    sungguh ker?
    kalau betul......
    mmg comel.......

    ayu hatar durian 4 biji..
    sila ambil ya.. heheh

    ReplyDelete
  3. Freaky - hahahaha... saja je akak wat suspen.

    AYU - mekasih atas durian tu. Nyum..nyum (sedap mkn gambo durian hehe).

    Gambo yg kedua dan bawahnya tu yg diorang kata anak Dr. SMS. Maybe mmg betul la kot sbb diorang ambik dr fanclub.

    ReplyDelete
  4. wahhh, pipi diaaaa. geram! grr~
    akak, kalau baby kecik gini kan, mmg syiok tgk, tp takut fie dukung sbb lembut lg lentur badan diorang. lps tu kena tunggu besar sket, br boleh gomol. haha.

    ReplyDelete
  5. Lahir 21 Julai 2011, harini 24 Julai, bermakna baru berusia 3 hari ker ni???????? hmmmmmmmmmmm........ biar betoii...

    ReplyDelete
  6. Mamawana - keluar2 pun mmg dah besar.. 3 kilo lebih.

    ReplyDelete
  7. Fie - tapi nanti kalau dah ada anak sendiri.. hilang dah takut nk pegang sbb no choice.. hehe.

    ReplyDelete
  8. MM, jom join ga ni, hehehe hanya da tag MM

    http://www.mzhany.com/2011/07/room-cash-voucher-equatorial-cameron.html

    ReplyDelete
  9. Dah nmpk tegap n bijak..cumei..

    ReplyDelete
  10. HANY - thanks... nt bila dah free MM buat ya.

    LIP - jap lagi giliran u plak kan.. hu bestnyaaa... I jelous..

    ReplyDelete
  11. mmg betol pic anak die. Dr SMS upload dalam fB die..

    ReplyDelete
  12. Humaira - yup..dan ternyata baby ini sungguh cute!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...