Friday, November 11, 2011

11-11-11 ... pukul 11.11 minit



11-11-11.. pukul 11.11 pagi (ketika entry ini ditaip.... tapi publish tak pasti plak pukul berapa... bergantung pada tahap kepantasan idea menulis... kadang dah tulis2 gi edit je sampai berejam... itu blom masuk time curi2 gambar kat google)

Arini mesti nak post entry jugak, gara2 cantiknya number yg datangnya "once in a blue moon" ni (tetiba teringat cerita SMURF plaks) ...... walau takde cerita menarik nak kongsi pun, yang pasti di tengahari Jumaat yang mulia ni, mari kita cakap benda yg baik-baik... Mari kita mulakan :

1) Didoakan semoga anak-anak Miss Mirror berjaya dlm final exam memasing, dengan keputusan paling cemerlang, hebat, 100%. Wah! Amin...

2) Didoakan semoga muslimin dan muslimat yg menunaikan haji pada tahun ini dapat haji yg mabrur terutamanya my beloved friend.... waa apa cerita dia ya?

3) Didoakan semoga sahabat2 blogger, sanak saudara, adik2 yg sudi mengunjungi Miss Mirror di sini diberikan keberkatan oleh-Nya, berbahagia rumahtangga, dipercepatkan jodoh, diberikan zuriat2 yg soleh dan solehah, tenang dan sukses. Amin.

4) Didoakan moga diberikan hidayah kepada........ ish tak sampai ati plak nak tulis... doa dlm ati je la...(moga artis itu menjadi insan kamil satu ari nanti).

Itu je la nak cerita.... daaaah!!!! Thanks sudi baca.


p/s : Abaikan gambar tidak berkepala itu... sekadar hiasan semata - (jacket for winter ) utk cik anon yg tercari2 aritu.

7 comments:

  1. Amin. . .^_^. . .
    bab artis itu pun sama gak, seperti tengok artis tak cukup kain ini tak blh cakap byk2. . .sebab diri sendiri dulu pernah lg hebat tak cukup kain. . .
    tue tak artis, kalo artis lagi dasyat agaknya dari artis2 ada skrg. . .
    <-------- ( nasihat dan peringatan diri sendiri bila lihat maksiat )

    ReplyDelete
  2. Betul!setuju sebab once in blue moon je nk jumpa tarikh mcm ni kan...

    ReplyDelete
  3. EILA - hehe... mcm tau2 plak apa yg saya nk tulis (dlm doa no. 4 tu).. kekeke..

    DR SIRNA - Nak tunggu plak 12-12-12.

    ReplyDelete
  4. member saya bagitau, member dia kawin semalam 11.11.11 pada jam 11 malam...hehehe...jenuh pak iman menunggu time tu :)

    ReplyDelete
  5. Yati - Selamat Pengantin Baru pada kwn you tu... 11 mlm ya? Sib baik Tok Kadi tak tertido.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...