Monday, January 23, 2012

Jalan Batu Pahat dah macam perkuburan...

Untuk kengkawan dan sedara mara yang tak dapat balik Batu Pahat sempena cuti Chinese New Year 2012... ok ni I snapkan gambar-gambar sebagai pengubat kerinduan..




Jalan menghala ke Pasar Besar Batu Pahat.... lengang petang tadi.






Jalan Rahmat.... pun agak lengang dari biasa... tadi hujan lebat.    Tapi hujan2 pun terpaksa la keluar  jugak sebab nak beli kek..



Bukan birthday sesiapa... saja sesuka potong2 kek... cari2 glamer, makan ketupat... sambal kacang...    dah macam kita plak yg raya.


You all pulak apa cerita?  I tengok sejak cuti CNY... blog pun sama2 cuti, ooo gi melancong lelama ye...  wah wahhh!! Ni yg I tak puas ati ni..



6 comments:

  1. rindunya.... tapi apa boleh buat..

    ReplyDelete
  2. MEI - Sabar.. blk sekali sekala lagi gempak beb!

    ReplyDelete
  3. wawawawa.
    nak balik kampung gak..

    mm... aduhhhhhhhhhhhhhhh ada ketupat segalaan.. terbaik lah..

    PS: mujur ibuabah singgah CR. hilang gak rindu..nak baca kisah CNY ayu. jenguk blog ayu ya

    ReplyDelete
  4. AYU - Tak sia2 Ayu buat entry rindukan ibuayah.. rupa2nya diorang singgah restoran Ayu. Eeeee akak jelousss...

    ReplyDelete
  5. MM pun macam sambut raya gak neh..kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Begitulah Linda... MM plak yg melebih2 kan? :D

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...