Wednesday, January 11, 2012

Jom Johorean kita gi Kg Melayu... kalau tak dpt emas pun... kita jual dulang kat situ.. mesti laku

Sunyi sepi je sekeliling I arini? Ke mana memasing? Gi mendulang emas kat Kg Melayu ke? ;D
Oh yey!!!!! Aku kaya!!!!!!!








Hmmmm......Kecewa patik... sangkakan betul2 emas.. baru nak ajak IRP mendulang berbangga JB ada lubuk emas... rupa2nya hanya batu granit semata. Tak mengapalah Johorean... batu granit pun granit la... janji kemilau2... bleh gak buat eksesori.. (eh I pernah nampak org jual pendant dari tahi bintang, seketul je dia biarkan batu tu kat necklace, tak digubahsuai pun.. apa punya malas kan... ).

Banyak2 cerita batu.. Kesian lagi orang semalam yg cuma dapat lesung batu tu.. beli Samsung Galaxy on line riban2 akhirnya cuma dapat lesung batu... kalau aku pun, maunya aku tak frust... Aku rasa, next time.. klu nak buat pembelian secara on line kena dptkan testimoni dr member2 rapat yg pernah guna khidmat tersebut.. then baru say YES. Make sure mereka ada bubuh gambar profile dlm blog mahupun FB mereka (meski ini bukan jaminan sbb dibimbangi mereka guna ID palsu & gambar palsu).



Itu je kot aku nak cerita hari ni... you all pun sibuk kan... jadi aku malas nak kacau you all dgn entry2 yg berjela, lagipun aku dah buat entry Wordless Wednesday malam tadi (sila klik older post kalau nak tengok pix seorang pengguna DSLR beginer mcm aku... haha.. jgn nak gelak ye ). So.. jumpa lagi dan jgn nakal2... kekekeke...(mari ketawa mengilai).


p/s : Musykil aku... apa motif plak dia bagi lesung batu.. kan memberatkan courier je. Baik dia bubuh kertas je kan lagi jimat.



4 comments:

  1. Assalamualaikum, dear n_n

    apekahhh lesung batu?, kut yepun nak tipu kenapa lesung batu, macam2 betul ragamnya. . .kesian jugakan kena tipu camtu jee. . .

    ReplyDelete
  2. Waalakumsalam Eila..

    Tu la yg peliknya tu.. Tersalah kirim ke?.. (jika kita ingin berbaik sangka). Hehehe..

    ReplyDelete
  3. jom gi tapi MM sponsor ok tak... he he he..

    ReplyDelete
  4. KAK C.O - nanti bila dah dpt "emas" tu satu lori.. bukan je Kak C.O yg kita sponsor.. semua follower2 kita, kita sponsor... kih kih kih.. gurau...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...