Sunday, January 8, 2012

Kenapa tak boleh log in BLOGSPOT guna mozilla firefox niiiii? Tak boleh nak download google crome pun...




Sebenarnya rasa bersalah bila buat entry berbentuk "ayat tanya" mcm ni. Org dtg blog kita nak release tensen, makin kita nak bebani masalah plak... :D Tapi I "terpaksa".."terdesak" "desperate"... "darurat".. (apa lagi perkataan yg seerti?).

Nak kata terlalu "darurat" sgt tu tak de la sangat... sebab masih ada lagi lappy my darling utk dipinjam kalau nak update blog mahu pun nak tinggalkan komen kat blog kengkawan tapi tu la, tak best la main pinjam2 ni. Nanti gaduh lagi dgn Shashal yg nak ngadap dia punya Upin Ipin kesayangan dia tu... betul tak Shashal?

"Betul.. betul betul".

Tu la.. napa ye I punya netbook punya Mozilla firefox ni menggedix plak tetiba? Napa tiap kali log in, dia kata LESEN expired? Lesen kebendanya? Driving lysen aku baru je renew semalam kat pos opis .... kekeke... Musykil plak patik. Sapa2 yg baik ati nak tolong memberikan pandangan, patik ucapkan jutaan thank you.

p/s : Adakah NETBOOK aku tau yg aku ada niat nak upload gambar "BILIK AIR" Jusco Tebrau yg makin canggih skrg ni (pix atas)... maka sebab tu dia merajuk? lol... (mcm dah takde tempat lain je makcik sorang ni nak gi posing kan?)

MASALAH INI TELAH DAPAT DI ATASI... ALHAMDULILLAH... JIKA ANDA MENGHADAPI MASALAH YANG SAMA...SILA BACA ENTRY TERBARU UNTUK PENYELESAIANNYA.

3 comments:

  1. selalunya takde mslh kalau login blogspot guna mozilla firefox kan.mslh tenet kot.win pun tak arif sgt it ni miss mirror.
    *nice pic tu, cantik betul bilik air tu, kalau win pun tak nak lepas peluang posing kat situ
    *about Nikon 1 -hmpir sama klbihannya miss mirror,cuba google.price, tak pasti la coz yg win google pricenya dlm $.rasanya dslr lagi mahal

    ReplyDelete
  2. walau kak agak marah gitu..
    ayu cuma nak tau..adakah birthday kak 2 hari lepas?
    hehehhehe

    happy belated birthday kak, jangan marah2 nanti kedut.. ehhehehe
    lariiiiiiii

    ReplyDelete
  3. WIN - I ingat nt I nak antar "ICU" je la netbook I ni.. maybe nak kena reformat balik kot baru ok.
    Thanks atas info ttg DSLR tu.

    AYU - Haha.. salah Dik.. birthday Akak mmg Januari.. tp blom sampai masanya lg.. sempat lg ni klu nak beli hadiah.. hi hi hi... lariiii!!!
    Anyway.. thanks atas wish tu..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...