Monday, January 9, 2012

Masalah CERTIFICATE ERROR (tak boleh login blogspot) - alhamdulillah dah ok dah, thanks kepada blogger itu.

Thanks kepada blogger itu... atas masalah yg I hadapi sebelum ini. Melalui entry beliau yg juga menghadapi masalah yg sama, finally I dah dapat mengatasi masalah I sebagaimana entry I sebelum ini.. bukan salah Mozzila pun... cian Mozilla firefox plak I salahkan.. sorry eh Mozieee... ;)







Masalahnya... setting tarikh kat netbook I ni yg problem, ada ke 2010 (konon badget nak muda 2 thn la tu.... kekekke)... mana la tak expired jadinya lesen yg diperkatakan ituuu... tu yg tiap kali login keluar perkataan "Untrusted Connection"... so, bila tarikh dah dikemaskini dapat la dia kembali siuman. Alhamdulillah tak jadi la I nak gi antar netbook I ni ke I.C.U. Selamat duit I.



Nah la darlingku IRP... gi ambik balik laptop you ni... I lebih sayang kat I punya netbook cenonet I tu... comey...

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...