Tuesday, January 24, 2012

Walaupun tak semeriah suprise party Umie Aida...

Walaupun "birthday party" I ni tak semeriah sambutan suprise birthday Datin Paduka Umie Aida yg menyambutnya di Bukit Kiara Golf & Country Club (KLGCC) baru2 ni... tapi I happy menyambutnya pada kali ni..  thanks le ibu mertuaku yg mengadakan kenduri kesyukuran utk I dan biras juga beras pada hari ni... sorry ler pada yg tak dijemput sbb kami buat pun kecil2an je..





Happy birthday to you Umie..  suka dgn gambar2 birthday U kali ni...nampak natural beauty.  Ya la... dah nama pun suprise kan.. mesti la tak ready2 sgt.. tapi muka mcm tu buat you lg sweet..


Ok ini pulak birthday Kak Mirror 2012 dan juga beras2nya... 


Lokasi kejadian :   Batu Pahat ler mana lagi kan... rumah MIL aku..
Menu kali ni :  Nasi ambeng...  5 dulang je ..










Kek aiskrim...






dan juga angry bird cake ni utk si emay (cousin Shashal) yg juga sama2 menyambut birthdaynya bulan Januari)











Kita malas nak make up arini... Dah la muka kita tgh 
keluar jerawat gara2 byk sgt mkn ketupat sambal kacang smlm....
(Bibik sedang diapit oleh dua Mak Dara)

6 comments:

  1. SELAMAT HARI LAHIR..SEMOGA BERBAHAGIA SELAMA-LAMANYA

    ReplyDelete
  2. lambat wish ar... happy belated beday..

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's ok... as long u remember that I'm getting older this month.. anyway tq for de wish Deq Su.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...