Sunday, February 5, 2012

Miss Mirror di "Apa Kata Wanita Zamzarina TV1"

Salam Maulidur Rasul buat semua..
"Kita perasan macam retis arini.... hehee... sebab kita masuk tv..." (dibaca : blog kita yg masuk tv... bukan orangnya). Entry ini merupakan entry penghargaan sebenarnya.... Penghargaan kepada rancangan APA KATA WANITA ZAMZARINA (AKWZ) TV1 kerana telah sudi memilih blog MISS MIRROR sebagai blog pilihan pada minggu ini (Ahad pukul 3 petang tadi). Terima kasih la kepada Cik Sakinah yg menghubungi Kak Mirror pada Rabu lepas... ;). Sampaikan ucapan terima kasih Kak Mirror pada pihak TV1 ye Cik Sakinah.... terutamanya Cik Zamzarina yg cantik manis tu.


Kepada teman2 yg terlepas menontonnya (mcm saya) jgn lupa menonton siaran ulangan pada Jumaat ini pukul 1 tengahari. Banyak info-info berguna yg menyentuh hal-hal kewanitaan  diketengahkan dlm rancangan tu.... mmg berbaloi menontonnya puan-puan. ;)... 






Thanks to my siblings yg telah I kerahkan wakilkan untuk menontonnya bagi pihak I tadi sebab pukul 3 tu pulak la I ada appointment dengan doktor gigi, so tak sempat la nak mengadap TV.. (biasa la kan Puan2... penjagaan gigi amat penting ya apatah lagi bila umur kita dah meningkat ni - jgn lupa gosok gigi 2 kali sehari tau! Jumpa doktor sekurang2nya 6 bln sekali, Minum susu lebih2 sikit.. gigi cantik, badan pun gebu. Cik abang sayang.... Hahaha.... sempat lagi tu nak membebel).

Ok... I tak nak bebel panjang pasal penjagaan gigi dan seumpamanya ni (itu kita cerita di lain entry, insyaAllah) sbb I nak terus kepada tajuk.




Kepada yg belum klik LIKE FB fanpage Apa Kata Wanita Zamzarina
sila klik LIKE sekarang...
Apa Kata Wanita Zamzarina



Boleh juga singgah di sini :-




Siaran Langsung setiap Ahad 3 petang di TV1


Ulangan setiap Jumaat 1 tengahari di TV2... Jgn lupa menonton ye.





Ok... thanks sudi baca...



p/s : Comei - jgn lupa email aku tau! Nt aku crita..



























14 comments:

  1. alamak..terlepas le tadi..tgk jumaat nanti lah....cayalah MM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Gie... takpe.. Jumaat ni pkl 1 tghari ada lg.

      Delete
  2. MM pasal x bagitau awal... aku ada je kat rumah tadi..ulangan x leh tgk lak..keja..

    ko email kat yahoo aku ye...aku cuti seminggu la... abiskan cuti tahun lepas...

    aku malasla nak update blog skrg ni..smlm pun mak aku masuk spital...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok nt senang2 aku email ye..
      Emak ko masuk hospital... Oic.. moga cepat sembuh Mei.

      Delete
  3. Haha , aku ade nampak tadi kat tv.. teros carik blog Miss Mirror.. siap promote lagi kat blog akuh.. haha :B 90rawr.blogspot.com jenguk2 la eh.. budak bru blaja blog nih.. hakhakhak peace ! :B

    ReplyDelete
    Replies
    1. DZUL - thank you very much!! Kak Mirror sgt menghargainya. Ok nt free2 Kak Mirror singgah blog u k.

      Delete
  4. Aku ada merakamkannya, tapi oleh sebab kat rumah orang, kualiti video tu tak berapa menarik, tunggu...

    ReplyDelete
  5. Perkembangan bagus ni... Siap masuk tv lagi... Silapnya aku jarang tengok tv 1 dan 2 lah plk...

    ReplyDelete
  6. Tahniah... Bukan senang nak masuk tv ni... Tak apa kalau kita tak tengok, biar org lain yg tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Anis.. Ha'a, pd aritu mmg Cik dah wakilkan adik-beradik Cik tengok utk Cik.. emak Anis je yg Cik x sempat tepon sbb dah tau "super woman" tu mesti busy di hari minggu.

      Delete
  7. saya pun tgk blog ni masuk tb heehehe
    http://mizzmiaizzati.blogspot.com

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...