Thursday, February 2, 2012

Semoga memberi manfaat kepada seluruh isi alam...

ASSALAMUALAIKUM dan Selamat Sejahtera....

Kak Mirror tidak akan update blog hingga Isnin ini.... agaknya la...
boleh percaya ke?? hehe.. (sebab-sebabnya
nanti lain kali Kak Mirror cerita... hari ni tak sempat... :D )....
Bagaimanapun... hari ni Kak Mirror dah
bongkar balik apa sebenarnya yg tersimpan dlm blog Kak Mirror
selama ni, untuk
memudahkan para silent reader di luar sana...... so...


....rajin2kan la klik GAMBAR-GAMBAR di bawah untuk pegi kepada label yang disebutkan .
Selamat Membaca....


¸.·’★¸.·’★*·~-.¸-(★] ★)-,.-~*¸.·’★¸.·’★







Resepi-resepi terkini..

(152 posts)



Tip Untuk Isteri

(64 posts)


Tip Untuk Suami

(6 posts)


Tip Untuk Lelaki

(7 posts)


Jalan-jalan Cari Makan

(20 posts)




Doa-doa

(16 posts)


Deco-deco

(3 posts)


Fesyen

(11 posts)

Semoga blog ini memberi manfaat kepada seluruh isi alam...
Salam Ukhwah dari Kak Mirror sekeluarga untuk para pembaca di luar sana...
Salah dan silap harap maafi..

6 comments:

  1. adus..gamba aaron aziz tu yang tak tahan tu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. GIE - itu sudah mesti.. pelaris blog.. kekeke...

      Delete
  2. MM, i masuk blog u hari ahad..hihi...eh, banyaknya entri resepi tuh, tak sempat nak study semua nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. DR. SIRNA - tak pe.. pelan2.. ada masa gali one by one ye.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...