Tuesday, February 21, 2012

Nak keding tapi fit...

Tak jadi nak diet sebab Cikgu Gie kata I masih ok ( gambar yg lepas).    Hopefully power cermin mata Cikgu Gie tidak bermasalah. :D.... anyway  thanks Gie, nanti I belanja tomyam kelapa.

Tapi walaupun tak diet...... kes "M" punya pasal..... hari ni cuma masak 2 menu je.


sambal udang...


sayur lemak..








Bercerita pasal badan ni kan... I sgt2 envy dgn arwah Michael Jackson.... itu ari tengok dia berjoget2 kat TV (lupa plak apa tajuk rancangan tu),  kami tengok kan.... badan dia walaupun keding tapi fit.   Tu la tgh pikir2 ni, cemana nak dapatkan badan yg keding tapi  fit mcm dia?

Apa kata kita minum susu? Harap2 jadi perkasa. Jom Anlene!  (wanita ini terus berlari membuka peti ais dan menghirup sekotak susu anlene coklat...... dan merancang hanya dpt blogwalking pada malam ni  bila selesai menggosok baju dan cuci toilet).








10 comments:

  1. akak... hari neh fie pon masak sambal udang, tp campur petaiii. hehehe. nnt nak tapau udang besor buat masak lemak cili api laaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lemak cili api mmg best Fie... akak pun suka, tp org2 kat rumah ni je yg tak bleh mkn, tp ingat nt nak buat gak la sikit utk diri sendiri semangkuk kecik.

      Delete
  2. hahaha..padanlah I asyik tersedak je ye...hehehe...setakat ni power spec I tu ok lagi, baru je tukaq spec baru bulan doblas itu hari hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry Gie buat you tersedak... sila minum air utk hilangkan kesedakan.

      Delete
  3. sedapnya sambal udang, lama x mkn, gatal!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Linda - mmg sedap... :D (mari masuk bakul naik lif).

      Delete
  5. Ramai yg nak Keding, sebab tu yg jual ubat kurus cepat jadi jutawan. Fikir2kan macamana nak cipta ubat kurus yg tak mahal sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita cari ilham... banyakkan solat duha mudah2an Allah turunkan ilham mencipta ubat keding.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...