Thursday, February 16, 2012

Segmen Wordless Wednesday menjejaskan traffic. Apa komen anda? (Spontantenous Thursday).

Segmen "Wordless Wednesday" menurunkan traffic.   Follower  dah boleh baca entry secara overall hanya melalui dashboard mereka.  Melalui pengiraan SEO pula, jika dikira congak kali darab, keyword kurang kuat untuk menaikkan traffic.   Apa komen anda, berdasarkan pengalaman anda sendiri?

p/s :   Saje je buka topik ni sbb lama dah I tak buat kecoh tentang dunia blog. ;D




4 comments:

  1. Pengalaman post WW takde, tapi mengikut logiknya memanglah akan kurang trafik dari search engine sebab wording kurang.
    Untuk pastikan subscriber datang ke blog senang jer -set Feed kepada Short. Gambar tak disiar bila Short, jadi pembaca terpaksa datang blog untuk lihat gambar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. OIC... tak terfikir plak saya. Thanks for de idea Greenlava. U're awesome.

      Delete
  2. Miss Mirror, akak manjang je lupa hari rabu sb dah biasa menulis. Baru je join....betul jgk kata Creenlava tu kan..kena belajar ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zana - MM pun kdg "lupa hari" Kak.. mujur ada segmen2 ni semua buat kita "ingat hari" sbb terbaca entry kengkawan.

      Ha'a Greenlava punya idea mmg briliant.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...