Wednesday, March 14, 2012

Gambar Peserta On Air yang kacak-kacak

Ada pun Kak Mirror mengupload gambar-gambar ini bukan la kerana Kak Mirror tak perasan tua.... tapi demi memenuhi permintaan gadis-gadis manis di luar sana yang sering menggoogle search tajuk "gambar peserta ON AIR"... maka malam ni Kak Mirror tolong uploadkan untuk korang.

Selamat mencuci mata... sorry... gambar kurang clear sebab biasa la kan... snap dari kaca tv.





sorry ler... tersnap gambar ko tgh gelak plak dik...
tapi still look cute je kan?







tetiba teringat ex- room mate I yg gilakan jejaka speky...






Ramai lagi yg kacak2 sebenarnya... tapi hanya 4 ni je yg sempat disnap.

Sekian lama tak tengok rancangan "ON AIR" astro ni sebab busy..... Ni pun tadi cuma dpt tengok suku akhir sebab sibuk menjahit seluar Shashal. So tak layak untuk Kak Mirror mengulas panjang benda yg Kak Mirror tak sempat tengok sangat ni kan...

10 comments:

  1. Tgk sikit je semalam tu pon sebab terbukak...best ke?

    ReplyDelete
  2. biar beribu yang datang ... masih belum dapat menggugat kehenseman my ex yang satu tu... sapa lagi Aaron Aziz la...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy - tapi kalau Mummy nampak peserta2 ON AIR ni.. maybe ex Mummy tu Mummy tak akan nampak lagi. Lagi2 yg speky2.. perghhh hensem giler.. :D

      Delete
  3. awwww.. btw sy tag akak kat segmen cik.emma :)

    ReplyDelete
  4. win suka tgok onair ni miss mirror.Tapi miss la pulak 2 minggu ni.mmg mrk kacak2 kan.yg pompuan pun lawa2

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pun hanya dpt tengok sikit2 je Win.. busy...

      Delete
  5. http://wanwidget.com
    rancangan aper yer, saya x tau

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...