Saturday, March 17, 2012

Kembali dari pertapaan...

3, 4 hari tak menjenguk blog sebab menjaga anak-anak yg tak berapa sihat.. Musnah impian nak ngeteh2 dgn ibu-ibu ex- TIJB di Angsana Jumaat lepas... (tapi diorang pun entah jemput aku entah tak.... :D).


SEGMEN BLOG TERBAIK 2012

Terima kasih kepada Dik Dzul yang tag Kak Mirror untuk Segmen Blog Terbaik 2012 anjuran Emma. Tapi masalahnya nak kena tag lagi 3 orang ni yang payah sikit nak pilih ni Dik.... Pada Kak Mirror semua blog memang best. Tapi Kak Mirror nak bagi kreteria blog-blog yang best :-

1) Andainya menulis tentang somi isteri, orang yang belum kawin rasa tak sabar nak kawin (kawin lagi)..

2) Andainya menulis tentang makanan, orang yg baca terus kelaparan...

3) Andainya menulis tentang anak, orang yg membaca rasa nak ngandung lagi.

4) Andainya menulis tentang produk... jam tu jugak pembaca rasa nak beli


So, kiranya anda rasa anda sedemikian... anda la blogger terbaik yg dimaksudkan, dan boleh la join segmen ini. Selamat menjoinkan diri.




lunch Mee Hailam di Jeng Kuan, Batu Pahat
(bermalam di rumah mentua)



Jangan terkejut pulak tetiba Kak Mirror upload gambar DRYPERS ni...
Sebenarnya nak ucapkan terima kasih kepada pihak penaja entry ini.

Thanks DRYPERS....
Kak Mirror sgt teruja bila Buffered Earning kali ni datangnya dari DRYPERS sebab
anak-anak kami memang pakai DRYPERS time diorang belum mumayiz dulu...








sebagai bukti, kami masih simpan lagi stok-stok terakhir sebelum mereka menjadi
kanak-kanak "berdikari"..
(Alkisah... tak sengaja pun tersimpan, itu ari time mengemas2 stor,
terjumpa pulak dalam kotak).


12 comments:

  1. masih ada koleksi drypers....??? Adakah adakah........???? akan datang adik kepada shashal???????

    ReplyDelete
  2. MM,
    lama tak datang jenguk sini,nampak mee dari jeng kwang tu terus rasa lapar..aduyai tingat zaman nak dara dulu..hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Asma - pasti kenangan manis la tu kan.. (Ehem! ;) )

      Tak sangka famous gak rupanya Mee Jeng Kwan ni.

      Delete
  3. Simpan lagi diaper lama anak ye MM...kot kot nak ada yg baru ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.... actually I tak sengaja TERsimpan.

      Delete
  4. Buat apalah lagi simpan reta karun tu makciknya... bagilah kt sesiapa yg ada anak kecik jea... Aku pun baru ni mengemas almari terjumpa pampes lama si syahir.. Bagi kt jiran sebelah... dapat gak pahla kan...kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru terperasan kewujudan reta karun tu kat situ..

      Delete
  5. kak.. ayu pun hampir 3 minggu tak berblog, lagi TERUK.
    hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a tu la.... tertanya2 Kak Sam mana la si Ayu ni menghilangkan diri.

      Delete
  6. akak, yg num 3 tu kelakar la pulak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.... mmg ada blog2 yg buat Kak Sam teringin nak beranak lg Fie... nak2 bila tengok baby2 diorang yg cumil2.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...