Saturday, March 17, 2012

Rumahtangga panas, mari intip isteri anda....

Rumahtangga anda tidak damai selalu? Panas macam teh panas ini??



Syyyy.... mari mengendap...

?

?

?

Cuba intip bagaimana isteri anda mengacau air semasa membuat air teh atau kopi.
Cara Isteri Kacau Air boleh merubah DUNIA? Wah!!


Misteri nusantarakah ini?  Ilmu hitamkah?    

?

?

?

?


Oh NO!  Tiada kena mengena dengan ilmu hitam langsung ye.....


Persoalannya cuma....

"Adakah isteri anda mengacau secara berarah jarum jam atau secara berlawan jarum jam?"






TEORI METAFIZIK - Apabila kita mengacau minuman mengikut arah jarum jam secara tidak sedar kita telah memasukkan TENAGA NEGATIF ke dalam minuman dan akan menghasilkan TENAGA NEGATIF di dalam rumah kita... so, pasni jika kita atau maid kita nak mengacau kopi atau gulai atau apa-apa je dalam periuk untuk makanan seisi keluarga.... tukar la arah mengikut arah tawaf ye puan2 (arah lawan jam) supaya tenaga2 NEGATIF tadi jadi sebaliknya...
p/s :  So, sapa2 yg rajin mengeteh di kedai mamak... sila pastikan mamak anda mengacau teh ikut lawan jam..










16 comments:

  1. Akak suka nie,satu yang ramai tak tau..mmg ada masa kita terlupa hal yang macam gini kan MM,
    sambil kacau baca Ya Rahman YA Rahim lagi bagus.
    Nih akak datang tiupkan angin Rajin kat MM..bagi panas oven tuh..tambah kasih sayang!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. OIC Thanks Kak Asma 4 sharing... ada Ustaz berpesan suruh baca selawat 7 kali.

      Amin... mudah2an MM kembali rajin mempanaskan oven.

      Delete
  2. Ya lah, memang janggal kalu kacau ikut arah jam. dah biasa ikut tawaf. Alhamdulillah. Tq for sharing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.... mudah2an hanya tenaga positif yg berlegar2 dlm rumah kita.

      Delete
  3. OOOO Ye ke? selama ni saya silap la ye..okeh..akan menukar arah mengacau air lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM pun baru setahun dua ni je tersedar & terinsaf dari kesilapan itu Gie, maklum la... dah terbiasa dari kecik :D

      Delete
  4. hai MM..
    rasanya saya selalu kacau ikut lawan arah jam..
    hihik..

    ReplyDelete
  5. Banyak perkara yg kita buat rupa2nya negatif, cerita lagi, yg penting kalau isteri hidangkan kpd suami akan jadi Positif kut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mujur jam tangan yg aku pakai jam tgn digital... he3.

      Delete
  6. selalu memang buat air lawan jam....bacalah ya latif semoga dilembutkan hati suami...

    ReplyDelete
  7. fie mmg salu kacau lawan arah jam. xtahu kenapa. tp klu ikut arah jam tu kenapa eh kak. tenaga negatif tu ada harm mood kita ke macam mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie - ianya ada hubungkait dgn tenaga dalaman kita, kalau tenaga kita lemah (akibat dari kesan tenaga NEGATIF yg berada di persekitaran kita) tu yg dtgnya mood2 negatif. Kak Sam rasa gitu kot.. :)

      Delete
  8. selalu kacau ikut lawan arah jam, tak tau kenapa.rasa mcm lebih selesa kacau camtu.nak teruskanlah if mcm tu.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak! I je yg nampaknya ketinggalan Win...:D Kengkawan blogger semua majoritinya ikut lawan jam rupanya.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...