Sunday, April 29, 2012

Best dapat mengulit bayi...


Tertunai jugak hasrat hati nak mengulit bayi....
Haih... memang best..
Paling best apa tau... bila kita dukung, dia merengek2 cam nak nangis... heeee manjanyaa!
Pastu bila dah sumbat botol susu je, dia minum dgn rakusnya... nom nom nom bunyi dia..... mcm haus sgt la gitu.... part tu la sebenarnya yg buat I suka... pls imagine... best kan?.  So, sila jgn buang bayi anda.. 


Kalau I kata I tgh beranak pun... korang tak percaya, jadi terpaksa la I mengaku yg bayi cumil ini bukan anak I... :(...... actually itu ari I balik kg rumah emak, bukak je pintu terperanjat I.....ingatkan salah rumah (wah konon).. rupa2nya adik I ada mengasuh sorang baby (sedara kami mintak tolong).


,
Banyak jugak I snap gambar sepanjang berada di "Kashmir" sebenarnya..... antaranya ketika menghadiri jemputan kahwin di Dewan "Kashmir" tu.. tapi mutu kerajinan nak mengupload macam kureng (walaupun gambar pelamin itu sgt cantik), sementelaah pula, korang masuk blog ni pun bukan nak tengok gambar I pun kan..... dari semalam I peratikan... u oll ni asyik laaaa nak skodeng gambar tunang Ustaz Don je tak sudah.  Sudah2 la tu... I tau la u oll frust tak dpt ngorat Ustaz, tapi jgn la menyeksa diri sampai ditelek2 gambar tu hingga berlubang....

2 comments:

  1. tu lah MM, ustaz Don pun dah betunang dah..kekeke.. mmg dok skodeng gambar tunang dia..
    tapi gambar baby cumil tu ..ish geram tengok..tembammm ++ gebuuuuunyeerr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linda - tu la... baru nak wat menantu, dah bertunang pulak Ustaz Don ni.. alahai melepas..kekekkeke...

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...