Monday, April 23, 2012

Ku hanya mampu pasrah dan berserah..

Undian Digi WWWow Award  akan  mula dijalankan mulai hari ini 23hb April 2012 bersamaan hari Isnin yg mulia,  hinggalah 13 Mei 2012 nanti (bermakna boleh undi setiap hari  hingga ke tarikh itu)....  lalu ku pasrah dan berserah, andai ada rasa percayamu pada blog ini ... vote ler blog aku yg biasa2 ini untuk kategori FAVE MAKAN2 EXPERT dgn klik di sini. atau ikuti arahan spt dinyatakan di bawah entry ini.  Tiada unsur-unsur paksaan mahupun ugutan.  Tetap ku anggap sebagai sahabat/sedara or whatever sebagaimana sediakala andai tiada sudi untuk mengevote. :D....   Aduh... sungguh aku ini tiada bakat dlm seni memujuk rayu.....  dan aku sendiri tak percaya mengapa la aku boleh terjebak dlm kancah undi mengundi begini.....  hahaha...
   


CARA-CARA MENGUNDI ADALAH SEBAGAIMANA BERIKUT...




1)  Mula-mula.... klik pada banner cumil ini..




2) Anda akan di bawa ke paparan ini.. CLICK VOTE (yg berwarna kuning itu)


 


3) Anda akan diminta untuk Login sama ada menggunakan FACEBOOK ataupun TWITTER..
Then, anda boleh mula VOTE... Thank you!! 


 

Oh ya... ada satu lagi berita baik untuk kalian para blogger semua yg mungkin tertinggal contest ini.   Especially for those who  blog about tourism di luar sana, yg suka mengepos entry jalan-jalan sana sini sekitar Malaysia. Yes! Tentang Malaysia semestinya.  Anda boleh mencuba nasib  dengan meng klik sini.


Yeah... betapa la indahnya dunia blog ini sebenarnya kalau anda nak tau.  Ada saja insan2 yg sudi menghargai penat lelah kita. Kalau nak tulis semua, sampai esok malam pun  tak akan habis baca.  So, mari terus indahkan lagi dunia blog ini dgn semangat berblog yg tidak pernah pudar.. dan yang pentingnya bersandarkan KEIKHLASAN.  


Alhamdulillah. Berserah dan bertawakal... setelah berusaha, hanya Allah yang mampu melunaskan impian.

4 comments:

  1. Salam sis.. Yezzerrr Mak Dara dah vote dah td.. all the best ye.. kalau nak exchange vote setiap hari pun boleh.. kalau nak bagitau mak ye.. mak rasa nak buat satu bloglist khas utk nak exchange vote everyday jap lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Mak... artis yg meletops lagi glamer!!
      Thanks sudi vote blog kita. Kak Mirror suker!!! Nt buat tau apa yg u rancangkan tu! I follow.

      Delete
  2. MM.. Gud Luck dah vote semalam..lupa nak komen.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...