Monday, April 9, 2012

Lunch di Giant Plentong..

Assalamualaikum w.b.t..


Malam2 begini tetiba teringat pulak kesedapan menu yg I makan masa lunch tadi.  Nak tau kat mana?  Giant, Plentong.  

Now, I dah tau apa yg I akan pilih kalau ke sana lagi...
NASI AYAM BEREMPAH.. yg sgt marvelous.. sampai malam pun
teringat2 ni tau!
Lokasi dia?  You all tau kan Old Town kat Giant tu?
Ha... depan Old Town tu ler..  segan ler plak I nak ambik 
gambo signboard gerai tu.. al-maklum I ni kan pemalu.




Air oren ni plak I beli kat gerai lain..(biasa la konsep gerai2 dlm shopping complex kan selalu mcm tu, makan order lain, minuman order tempat lain)..
Tapi penutup dia ni terlalu dara liat ler pulak..
 terpaksa guna garfu utk mencucuhkan straw..
 

 



Bagi yg suka berkuah, maybe boleh request sup dgn diorang kot..
I tak pasti plak.. tapi pada I, macam ni pun dah sedap..
tak pernah2 I suka kubis, bleh pulak I meratah kubis 
mentah tu dgn lahapnya.. Sambal dia pun sedap!
Ayam dia, tak usah ceritalah... memang sedap lagi meletops!




Ok la... itu je nak cerita, niat hati tadi nak membebel panjang.... tapi mood macam kureng pulak mlm ni.. 

6 comments:

  1. aduh sedapnya tgk rempaah ayam tu...hmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap Nafisa... terbayang2 I sampai skrg.

      Delete
  2. dah lamo tak mkn ns ayam berempah...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. PM - So apa lagi... boleh la ajak yr wife gi Giant Plentong cuti umum esok ni.

      Delete
  3. MM... Teruja tgk ayam berempah tu..bole cuba nanti nih..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...