Sunday, May 13, 2012

Gembira hari ni hari terakhir UNDIAN DIGI...


Gambar apakah ini?.  Biarlah rahsia... yg pasti, terpaksa menumpang upload kat sini sebab tak dapat  diuploadkan di FB (untuk tatapan anakandaku Ain di perantauan).  Kenapa nak upload pix di FB skrg ni sgt bermasalah.... loading amatlah menekan jiwa dan raga?.


"If you are absent during my struggle... don't ever expect to present during my success :D" - Pakcik Ayie.

Setuju sgt dgn Pakcik... tapi dijangka tak success pun saya dlm undian DIGI tu, maka kengkawan yg  ran  far away dari saya sepanjang saya struggle tu (ceh..struggle la sgt kan... padahal...hehe)   no worries you all... sbb hingga  hari ni baru mendapat tempat ke 12 dlm ranking undian... amatlah jauh panggang dari api utk jadi johan kan... tapi mana la tau kan... kalau2 anda ingin mengubah kejadian ini dgn membuat undian terakhir di----> (saya orangnya tak suka menyerah kalah sebelum ajal :D).

http://www.wwwow.my/display_entry.aspx?ID=2cedd611-4342-40b9-bad8-ec5abe747c68 (click VOTE till one  small box pop out and saying "are u sure u want to vote for this entry? Then click VOTE). Thanks...

Mana ada diorang tu run away...sesaja je tu I bergurau.. 
Yg ada tu sbb takde talian, yg ada pulak kat opis kena block, ada pulak yg cuma pakai hendset cikai, tak boleh nak access.. Yg ada... dah cuba2 klik tapi stucked... (Yg ada memang nyampah ngan I sbb asyik bebelkan bendalah ni... :D)

Apa2 pun... sgt gembira sbb hari ni undian ini bakal berakhir.  Boleh la tido dgn lena lepas ni... tak de kacau2 korang lagi :D

p/s :  trofi atas tu -  dapat semalam... Kak Mirror dapat anugerah bintang popular surat khabar lama... tilam2.... surat khabar lama.. :D... takde lah...  gurau je.. Qistina yg dpt.



4 comments:

  1. wahh..gud luck ye kak mirror..(^_^)

    ReplyDelete
  2. kok diterbalikkan piala2 tu kak cermin?
    sakit demam la kak, tapi badan tak panas
    tak larat bangun je dah seminngu
    pelik, agaknya nak suruh lari keliling taman baru sihat koot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Piala2 tu diterbalikkan sbb nak bagi unsur2 suspen kat situ.. hehe gurau je.

      Demam?. Kak Mirror pernah mengalami simptom2 mcm tu tapi.... time nak dpt si Ain dulu...:D.. ha! baik Gee gi check.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...