Thursday, October 11, 2012

Arini tak update blog sebab tengah study mendalah ni...



Study2 dulu produk2 ni sebelum mengharap orang lain membeli.   Harga promosi hingga 17hb.


Pastu...  "mengstudikan"  diri juga  untuk Shashal (subjek Ibadat dan Akhlak sampai 6 pages)  sebab next week dia dah nak exam, maka mamanya terpaksa la jadi "tutor terjun"..   Entah la Mama tawakal je la Nak...  Ada gunanya gak MP3 yg Nuffnang bagi itu ari (at least dpt gak membantu time2 kita tgh "cuti2 seorang wanita" sbb I dah rekodkan suara I yg tak berapa nak merdu ni minggu lepas lagi kat dlm tu, nt boleh la dia dengar beberapa bacaan dlm solat yg mana dia belum lacar lg tu.. ).   







3 comments:

  1. wah, teknologi dalam pendidikan...

    bagus bagus...

    ReplyDelete
  2. bagusnya mommy..ce suruh shashal dengar time nak tido, cepat hafal time tido tido ayam, sconcious active :)

    ReplyDelete
  3. hambooi. haruslah khusyuk stadi catalog kan? hahaha

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...