Wednesday, October 3, 2012

Tanda-tanda sayang...

Tanda sayang anak  kepada ayahnya.. 



"Awas! Dilarang merokok" -  Shashal kemain rajin menampal tanda amaran ini  di setiap sudut dan ruang di mana ayahnya akan berehat.  :D...  Ni antaranya, iaitu di sliding door depan tv.  Kat ruang makan pun ada...  IRP hanya ketawa gelihati....






Tanda sayang Mama pada anak- anak.....


Memaksa mereka makan buah2an dan sayur-sayuran walau dlm bentuk apa sekalipun adalah satu rutin I..   Kata nak kulit cantik.. ;)... makan la Nak ye..




Tanda sayang Mama pada diri sendiri ....
 
Meski seisi rumah tak berapa suka,  I buat jugak kek berlapis biskut and cheese  ni... sebab I suker!!!.  I makan sensorang.. T ___ T.




Tanda sayang Kak Mirror pada teman-teman blogger...

..pastilah akan kongsikan apa2 saja yg memberikan manfaat utk u oll,  tapi arini takde.      Eh you tau tak?.   Ada satu produk ni dah berjaya menyahkan I punya jeragat tau... tapi belum sepenuhnya la, ada lagi samar2.... nanti bila dah hilang terus.. baru I share ngan you all ..  tapi kan...pstt org kata produk ni ada hidroquinon  (takpe la kot, sebab I tepek sikit je every night kat bulatan jeragat tu je, selainnya I pakai produk popular yg biasa I ckp tu la)... ah dpd aku gi buat lazer... lagi ngeri kan...   Sapa2 ada pengalaman buat lazer, silalah share ye..


Tanda sayang Nuffnang pada kita..

Dengar2nya semalam ramai yg telah menjerit terkejut pengsan tengok account nuff memasing.  LOL.. "Tahniah" la ye.. cepat2 cashout kan buat beli rumah... :P




10 comments:

  1. betul ke nuff tu kak? nk cash out tp ntah hahaha. comel jer tanda syg anak kt ayah tuh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bazi - Nuff tgh menghadapi system bug error, exabytes problem. Hari ni diorang kata dah ok, tp semalam ramai yg dah "cashout"..:D

      Delete
  2. ish... rugi la diorg x makan biskut cheese tu...
    nampak sedap je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la yg Kak Mirror pelik tu.. sedap2 pun diorang tak suka. Hai lahhh....mmg rezeki akak sorang la nampaknyaa..

      Delete
  3. kak sam,...

    cake biskut chess itu cam sedap jee,..terliur tgk,..
    nak resepi boleh hehehe

    ReplyDelete
  4. Tanda sayang JS pada MM.. tiap-tiap hari singgah sini walaupon takde hentry baru keh keh keh keh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh really?. Ya Allah.. terharunya I JS.... :P.. mekasih.. :D

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...