Wednesday, April 24, 2013

Tetiba nak bawak bekal pulak bebudak ni..



Shashal dan Qistina tetiba dgn mood baru plak.. sejak semalam mintak Mamanya buatkan bekal.  Padahal kat sekolah diorang ni mmg dah sediakan makan (maksud I bukan kantin tapi parents bayar every month utk breakfast and lunch diorang... ala2 student hostel).   Dlm masa yg sama, kantin pun ada jual jugak..  utk masa2 kelaparan, sebab tu duit poket mmg kena bagi jugak every day.

*sorry kalau pening sikit baca ayat I ni..

Korang rajin tak bawakkan anak2 bekal?.


TOPS...

Kesiannya kat customer I a.k.a blogger tegar yg sorang tu,  feel guilty pun ada kat dia.... sebab stok2  TOPS yg tinggal nampaknya hanya ni je Sis...  yg lain semua sold out...  (kalau restok pun maybe ambik masa 2 minggu, itu pun tak boleh nak janji sgt).


Beliau meminta I pilihkan mana je yg ada...




I rasa.. utk kulit you yg cerah, ditambah masih muda belia... yg ni OK kot..



Anyway, I ada jugak bookkan utk you yg kaler hitam dot2 (code 59 klu tak silap)...  tapi itu pun kalau dah sold out jugak, bermakna ambik yg purple no. 1 tu je la Dear ye...

Sapa2 yg baik ati, boleh tak tolong cakapkan.. mana sebenarnya yg paling cantik antara ketiga2nya.  Kalau you all kata cantik, I pun nak beli jugak la utk diri sendiri.


P/S :   Sorry.. akan busy sikit hari ni sebab my MIL nak datang jap lagi.  Apa2 email je kat missmirror@ymail.com  atau PM di SQA Toi Galery


8 comments:

  1. bagusla sekolah ade provide makan. keluar duit sikit bulan2 takpelah..asalkan makan minum yang disediakan tu terjamin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah... makanannya pun berkhasiat dan sedap2.
      Alhamdulillah.

      Delete
  2. yang purple cunnnnnnn... MM, baju tu jual sekali dengan skirtnya ka tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo Linda vote utk yg purpele ea?. Thanks Linda.

      *Jual asing2.... tp klu beli 1 set dgn skirt pun boleh.

      Delete
  3. wah

    bestnya school.. provide makan
    yong kat sini memang kena sediakan bekal everyday
    kat sini x de canteen la sam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yg kena bangun pepagi tu kan Yong...
      Takpe.. semua tu pahala...

      Delete
  4. vote for purple!! kak intan tanya tu adalagi x?hhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intan - code 54 tu kan?. Ada... tapi kalau next week tak sure la ada lg ke tak sbb baju ni mmg cepat abis. (K.Mirror dah reply email Intan).

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...