Thursday, May 2, 2013

Manik Crumble dan rahsia senduk nasi bagi lelaki curang...

Hai Darlingss!!!   Kalau you all hari ni  macam susah je nak gelak, boleh la menyinggah kat belog I ~ boleh tumpang2 gelak tengok hasil keras tangan I.   Sila2... sila lihat   manik crumbleku  yg tak hensem ni.

1 jam I siapkan manik crumble ni, lepas asar pastu sambung lepas maghrib.  Sampaikan somi I menyenduk hidangan sendiri.    Kesiannnn somi I menikmati sup daging rebus & asam pedas hanya ditemani anak2.   Sorry and thanks sbb  sedia berkorban demi "minat" isteri you yg tercinta ini. (Minat la sgt, padahal menjahit setaun sekali).   Salute betul la I dgn tukang2 jahit yg kreatif kat luar sana.  



Hahaha... Sila gelak.   Perlu tambah2 lagi manik kristal sbg taburan - kaler hijau.   Baru la meriah sikit kan?.  Nanti la senang2 beli lg.  





                       

Berbalik pada kisah "somi menyenduk makanan sendiri",  alkisah...  my fren ketika hubbynya curang, hal itu menjadi isu.   Hmmmmmm... mmg pelik2 manusia bila dah curang, ada je salah pasangan  yg cuba dibongkar.   Kadang segalanya dah perfect, bini dah taraf2 chef antarabangsa, layanan first class tapi lain pulak alasannya... spt kes wanita ini.


6 comments:

  1. selalu je senduk makanan sendiri...lebih2 lagi skarang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. career woman kan, preggy pulak.... pasti dia memahami.

      Delete
  2. cantik sangat tau walaupun bertangan keras hihihi

    ReplyDelete
  3. Suami yang rajin macam ni pulak ye kesannya? Kalau pemalas macam suami saya ni, payah la nak senduk nasi sdiri...haha..apa pun kalau dh nak buat hal tu mmg macam2 yg jadi alasan..
    Saya pernah dgr ada suami yg cari bini kedua yg bersuara lembut...lucu jg kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisy - bukan dia malas, tapi manja kot (nak bermanja ngan bini). ;)

      *Hahaha... lucu pulak mendengarnya, nanti dh dpt yg bersuara lembut, entah apa lg alasannya.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...