Wednesday, May 8, 2013

Kempen 2013

Assalamualaikum and morning penghuni  Dunia...

Pagi yg indah..





Lama juga blog tak berupdate.   Sekadar ingin lari dari kekecohan.    

Dapat juga email tawaran iklan blockbuster tu..  korang dapat tak?.   (sebenarnya I tak begitu faham, dah la tak faham, tak rajin bertanya pulak.. itu la masalahnya, cemana nak jadi blogger tegar nihh.. huhu... dateline plak 10 Mei, sempat ke nak buat video?).

Lama tak menjalankan sebarang kempen kat blog ni, after kempen HCMB berakhir, terus takde kempen2 lain, one day nak buat kempen "pakai tudung murah tapi jelita".... tapi sebelum tu  nak fokus dulu satu benda penting ni..  Kempen bayar hutang, hutang posa daa...   Dah abis byr blom?.   Kalau belum, mari kita mulakan hari ni...  minggu depan kita dah boleh "raya".   

Ya Allah... mudah2an Allah kuatkan imanku, jgn la tetiba pagi ni IRP ajak I breakfast kat tempat yg sedap2 tu.  Ni la padahnya bila dah nak menghampiri rejab baru kecoh nak ganti posa.  :'(


Komen tentang PRU13 ~ no comment, undi adalah rahsia.   Sekadar ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan tahniah buat our x-schoolmate, Datuk Zulkurnain Kamisan atas kemenangannya.



4 comments:

  1. aduh, mmg terasa saya, blm bayar habis lagi hutang puasa ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau baby masih b/feeding mcm u mmg besar dugaannya Aisy, perut cepat lapar.

      Delete
  2. salam kak mirror..intan pon dapat emel kempen tu tapi serius intan tak reti nak wat cemana.huuhu...eh intan pon terlupa..x berkempen posa lagi n..hehe..tq kak mirror ingatkan..

    a ah intan nak g jenjalan kat indonesia...intan x pernah lagi travel dgn husband sepanjang da kawen ni..bila dah macam2 perkara jadi rasanya elok juga intan kuar g honeymoon tanpa gangguan apa2 ke tempat org..sekali sekala kan..kak mirror ada sedara sana>? area mana kak>?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Intan - cuba Intan buat dulu clip video tu, nt K.Mirror tinggal tiru.... kekekke..

      *begitulah sebaiknya Intan, pegi la honeymoon... happy2kan diri.

      *Sedara mara K.Mirror kat mana?. Kena tanya balik emak/abg K.Mirror kot... sbb diorang je yg menyimpan alamat mereka. Langsung x ingat daerah yg disebutkan sbb mmg x pernah berjumpa mereka.


      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...