Thursday, May 9, 2013

Orangnya cun melecun...... tapi kawan I PENGSAN bila berurusan dgnnya.

Ada pun entry ini adalah atas permintaan dari seseorang.   Pepagi dah msg2 minta I tuliskan ...   I dah la busy arini, dah la nak posa tapi tak jadi  (yg smlm punya sukses!.   Walau hidangan berbukaku hanya berprofil rendah golongan marhaein,  ikan kembung goreng, ulam raja, sup & sambal godox semata... tapi mmg best sebab terasa mcm ramadhan telah menyapa di balik cendela ).  Arini tak dpt nak menyambung  sebab arini gi meronda ikut IRP gi keja turun naik bangunan.  Mestilah nasi ambeng BBU mencairkan keimananku.   

Ok k.... fokus terus pada entry permintaan itu.  Kang tak tulis kawan I  tak belanja I plak.  Belanja  maxi dress ok!  Kisahnya, si kawan I ni selalu berurusan dgn pejabat2 orang,   seronok la jugak dpt mencuci2 mata tengok awek2 cun melecun TAPIIII......   ibarat sang bunga tahi ayam, hanya cantik ke'oren2an.... kelopaknya mekar, tapi sayang...  bau Ya Allah.... kwn I kata, boleh pengsan.   Bau keti**.   Cemana tu?.   Nak tegur, takut mengecikkan ati plak... 



Jadi... solutionnya puan2..... mau tak mau  kita semua memang  kena   pakai   deodorant.   Idok ler I nak suruh you sembur minyak wangi 1 baldi hingga menaikkan n***u  laki2 yg menghidu... dosa la pulak penghampiran zina, tak mo I  bersubahat hanya kerana penulisan entry ini walaupun tak dinafikan, I sendiri pun berperfume.... tapi perfume I bau light2 je kot... :P  (ayat utk menyedapkan hati sendiri).

Tapi actually xyah perfume,  deodorant pun dah cukup ... rega pun RM5 dah boleh dpt kat watson tu tahan berbulan2,  tenyeh la kat bwh lengan pagi2 before gi keja... in shaa Allah sampai ke ptg masih harum lg.  Ataupun..... guna sabun anti bakteria masa mandi. contohnya mcm protex dll.  Org2 tua yg tak berdeodorant, itu la rahsia mereka utk menyahkan bau2 yg kurang menyenangkan.

Bayangkan la... makcik2 penoreh  getah yg bergomol dgn getah beku pun tak berbau keti***, ni awek2 opis yg cun melecun, boleh merahang satu opis, tak ke malu Dik Non?.    Makcik2 sawit pun you all, masa mandi, diorang sental bawah lengan mereka dgn limau purut.  

Tak mo badan bau bwng.... jgn makan bawang. xD...

p/s :   Kalau susah sgt...kat opis korang kan ada bilik air kan?.    Mandi dulu sebaldi sebelum berurusan ngan orang....  muahahaha...

6 comments:

  1. salam...
    kihkihkih..bila baca en3 ni tak tahan nk gelak..memang ada cmtu..sesetengah tu mengalahkan bangla okeyyy...pingsannnn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Adda :)
      Hehehe.... Kalau dah mcm tu punya bau, boleh mancung hidung kita asyik dipicit2.

      Delete
  2. pakai perfume pun kadang2 tak dapat menandingi kehebatan bau keti....so sebelum spray minyak wangi mahal2 tu..pastikan pakai deodoran dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju!
      Itu la yg I nak tekankan sebenarnya. Pakailah DEODORAN.

      Delete
    2. memang ramai yg tahu...dok sibukkan beli minyak wangi simplicity la, silky girl la...rak rexona kat sebelah tu dia jeling pun tidak

      Delete
    3. Itu la silapnya, padahal keti**k itu la yg paling JAHAT berbanding anggota badan kita yg lain yg telah mengeluarkan bau2 yg menyesakkan hidung org sekeliling.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...