Tuesday, July 23, 2013

14 Ramadhan bakal berlalu...

Hari ni puasa ke 14 dan aku telah kembali berpuasa, inshaa Allah.




Ini pulak buku rekod amali2 solat/puasa  "Ustaz in the making" - ( sapa lagi, Shashal lah) untuk tatapan Ustazahnya di sekolah.   Solat Terawih tu banyak yg lopong2 atas faktor keletihan.


Menu berbuka semalam tak berapa glamer, hanya daging rebus + ikan kering + sambal belacan + salad.
Dah dekat azan maghrib  baru masak speghetti alfredo dgn pantasnya.. sib baik sempat.  (mula memang takde niat nak masak speghetti sebab menyangka IRP sempat singgah bazaar beli apa2 mee kegemaran budak kecik berdua tu... unfortunately tak sempat pulak sebab balik dah dekat nak azan).



Itu je update tentang posa untuk hari ni...   untuk tatapan temanku Comei yg aku rasa rindukan aku kot.....:P......sebab CCTV aku ni mengatakan beliau ada menjengah aku tiap hari... malangnya kawannya ni  kdg  rajin, kdg malas nak ngapdet belog.














6 comments:

  1. menu sedap la tu..ada sambal bel lag..

    ReplyDelete
  2. Memang nampak sam rajin update blog sehari dua ni.. Bagusnya ada mood macam tu....di saat saya blur nak tulis banyak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisy - sejak posa ni, "boss" dah cutikan I dari buat keja2 opis, jd byk la masa nak berblogging. Yey!!.

      Delete
  3. bagus idea ustaz tu ;-)
    cik yong masih berpuasa dari berblog..
    motip?
    penat+tak sempat+tak daan+malas.. wahooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe lah Yong, janji jgn lupa terus... raya karang
      update la lagi.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...