Tuesday, July 30, 2013

Geram tak dibelikan baju raya, henyak kepala suami

KL - Isteri henyak kepala suami dengan anak lesung kerana enggan membelikannya baju raya.
(sib baik Kak Mirror  masak pakai blender).






IRP pun enggan temankan Kak Mirror nyoping kain raya itu ari, Kak Mirror pegi sendiri..  (tiap taun memang Kak Mirror dah pajak jadi penaja baju2 raya somi and anak2 ~ so ini kira terangkum sbg hadiah birthday, hadiah anniversary...  so time birthday takde nak claim apa2 lg ye Bang)....... tapi alhamduillah la....... blom terpikir pulak Kak Mirror nak ambik lesung dan hayunkan pada tubuh badan somi Ahkak... heeeeee ...   Nauzubillah Dik!!.   Ahkak sayang somi Ahkak!!!


*motif entry : supaya somi ai bersyukur dpt bini  baik mcm aiii...... ahaks!. :P












6 comments:

  1. adoii ngerinyaaaa...sian nyaaaa suaminyaa tu..ganas betoi punya bini...

    ReplyDelete
  2. Eh macam2.....itupun dijadikan kes...ke ada hal lain juga sbnarnya ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pun speku mcm ada hal lain la..... takkan hanya kerana baju.

      Delete
  3. hahah..kak mirror ..jangan duk buat lagu tu…sat lagi masuk paper lagi..malu malu..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nauzubillahiminzalik!!. Dok eh, mana ada Kak Mirror nak buat lagu tu.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...