Monday, August 26, 2013

Cerita Hari Ni Dan Semalam

Assalamualaikum.......... haiii!!!  




Angkara Mr.  S yg bermasalah........ byk keja2ku terbengkalai.   Banyak isu2 duniawi yg aku dah ketinggalan (cehh.... mcm la tak boleh tengok tv atau baca paper pulak kan).    The main issue is, aku telah kehilangan hobi aku! 2 hari 2 malam tak dapat berinteraksi dengan dunia, maunya aku tak bosan beb!.


  
Abaikan mata aku yg tak fokus pada kamera (pix bwh)... ni kan aku tgh main2 webcam kat vivo semalam.. (tgh bosan tunggu diorang habiskan lasagna... main snap2 gambo syok sendiri.. :D)


Sib baik la ada wi-fi kat Vivo.   Itu je la jalan terakhir sekadar nak cek2 email, reply mana yg patut  dgn berbondong2 bawak netbook.   HP aku ni  bukan canggih mcm hp korang boleh update2 belog kat situ.  



Dah lama tak cek email, rupa2nya ada GOOD NEWS!.    Ada lamaran dari Exabytes untuk kontrak selama 3 bulan.  T.kasih dan alhamdulillah....  Ada sapa2 lagi nak bagi aku kontrak, dipersilakanlah ye.... hehehe..

Utk rujukan di hari muka : 
*baru dpt scripts dan ini bermakna banner perlu diturunkan 3 bulan dari tarikh 27/08/3013.





                        


Tenghari tadi, baru Mr. S kembali siuman, baru la tepon rumah kembali berfungsi.  




Sejak nak abis raya ni, mood aku terhadap bag berjenama dah mengureng (somiku harus bersujud syukur),  tetiba dgn beg yg tak begitu berjenama ni pulak aku berkenan, rasa mcm nak kirim je la ngan kawan aku tu.   Ni kawan aku beli untuk membodek Mak Mentuanya masa raya ritu... kah3. Even menurutnya ianya tak berjenama tapi dari material kulit asli, rasa2nya sgt berbaloi untuk dimilikki dan aku pun kalau jadi ibu mertua, suka je kalau menantu aku hadiahkan ni... janji tulus dari hati. 




Untuk KN, ini la juadah berbuka aku arini.

10 comments:

  1. Ooo..patutla tak update blog dua hari ni.... Kembali jadi blogger tegar k...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Sapa lagi..... Puan Mirror ler.
      Baru dpt 2 hari Nafisa, bila tah nak abis. :(

      Delete
  3. berliur tengok juadah berbuka tu..
    tahniah MM dpt kontrak 3 bln..rezeki MM..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. T.kasih Mama... alhamdulilah rezeki.
      Terliur ke?. Jemput la mkn, ada lg dlm peti ais.. :)

      Delete
  4. nak henbeg tu bley dak kak mirror..ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intan ler belikan Akak.... terigau2 ni K.Mirror siang mlm tp nak pegi beli jauh la pulak.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...