Sunday, September 15, 2013

Bersiaran Dari Rumah Mak Mentua...


keja tgh banyak...
entah kan bila akan siapnya..


kuih pemberian jiran mak mentuaku...
burger Malaysia a.k.a   kuih bom inti pedas
sedapnya....  esok2 bagi la lagi..




pemandangan di balik cendela yg terbuka ............  
hujan renyai2, kilat sabung menyabung..
(itu rumah jiran mak mentuaku...)




Sbg menyahut cabaran si Comei, aritu ai beli shawl murah RM15 je kat cotton on!.  



p/s :   Korang rasa,  perlu ke ai claim segala tugasan OT yg "boss" ai berikan ni (dlm keadaan tgh cuti hujung minggu begini  kena buat keja).   Claim   dgn duit atau dgn tudung Fareeda ?.  (eh kenapa la hantu Fareeda semakin gigih menyerang minda aku ni???).     Ke ai redhokan begitu je, free of charge... dgn impian untuk menjadi bini paling mithali?.  :D.    Ce bagi pendapat sikit. (jgn risau, anda tidak akan didakwa di bawah akta hasutan... hehe).

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...