Thursday, October 10, 2013

Baju antik untuk RAYA..

Ibaratnya orang berbini ramai, bini lama jugak yg memahami selera hati  (bukan ai yg kata, Pakcik yg madu dua tu yg mencanang kat kedai kopi, ai belog'kan jelah... ).. begitu jugak dgn baju. Segerobok baju........ akhirnya baju "antik ratusan tahun" ini jugak yg ai berkenan nak pakai di pagi raya nanti.   Raya???.  (takde la meriah pun sambutan raya haji kat Johor ni, tapi packing tetap packing you allss).







Arafah tgh banjir kilat ke skrg ni?.    Nampak tadi ada member post....



Anyway, ini jawapan utk soalan dalam older post tadi...  

Jawapannya ialah :   Chessington Zoo di UK.


"Zookeepers noticed, the trend for animal print clothing had caused animals to try to communicate with those wearing it - or to run away in fear."

Ooo alkisah.    

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...