Thursday, October 10, 2013

Kisah2 "LEOPARD gilaan!!!"


Lawa Diva kita ni dgn busanan leopard... 






handbag2 leopard



Fareeda Nyata Jelita juga tak terkecuali..





Leopard Pink Fareeda ni antara HOT item  peminat2 tudung FNJ.  Mungkin sebab limited edition kot?. (tak pasti la ai).  tapi ada sorang kakak penjual tu, itu ari sampai pening..



"Aduh Dik...(dia panggil ai ADIK you know... betapa la "muda"nya ai ni.... 
good night la, akak dah pening ni, tak tau nak jual dgn sapa, semua merayu2 nak beli.... esok je la akak crita".    Last2 esoknya dia senyap... maksudnya tudung tu dia tak jual ngan ai, tapi dgn orang lain yg mungkin "rayuannya lebih beracun".
Sampai cenggitu sekali you all... Punya la ramai berlumba2 nak beli  LEOPARD PINK ni... (tp yg ada runtuhan harga la..).



Begitulah kisahnya.   Thanks sudi baca... eh lupa, satu lagi info.. TAHUKAH ANDA, DI MANAKAH SATU TEMPAT DI UK YANG TIDAK MEMBENARKAN PEMAKAIAN LEOPARD??.    Dan kenapa??.

Apa??.  Oo dpt jwb ye?.  Anda memang bijak!!
Kpd yg tak tau... jawapannya di sini.



older post :   2 tip kurus paling murah



4 comments:

  1. Salam MM...SIL ZZ mesti dah beli Tudung Fareeda Leopard ni...setiap kali datang rumah, mesti tukar2 tudung Fareeda yang baru... cantik bangat sihhhh...MM pun suka tudung Fareeda yek....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZZ - Saya mulanya dulu tak suka, tetiba TERsuka... sbb awning dia "sedap" dan terletak je kat muka ni.

      Delete
  2. Tudung tu lawanya sam.. nak pakai raya ke dah pakai tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisy - memang lawo... tapi bukan tudung I pun... tudung PAKCIK GOOGLE!.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...