Sunday, December 29, 2013

8 gambar di Hay Street, Perth

Assalamualaikum w.b.t......  and haiii....
 
 
Meski  Perth bukanlah kota fesyen mcm Paris, tapi kalau setakat nak beli baju gi opis, ada je yg cecantik.  Mari kita jengah outlet2 di sekitar Hay Street. Bagi yg pernah ke Perth, tentu jalan ni bukanlah sesuatu yg asing bagi anda. 


 
 


































 
 Kesian Pakcik ni anak2, dulu dia derhaka dgn ibunya... pastu tersumpah jadi batu...kekeke...
 

Bag2 Fossil kat kedai ni lebih murah sikit (klu kat sana RM800, td jumpa beg yg sama.. awek tu jual dlm AUD 199.00 je... (sila darab dgn 3 utk RM)  tapi you all  jgn risau dan nangis....... ai tak beli pun..
 
 
 

7 comments:

  1. wahh..boleh tahan gak harga beg fossil tu MM, dekat2 nak nangis jugak ni..waaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. wah..jauhnyer MM bercuti.....mesti byk soping kan

    ReplyDelete
  3. Baca entry MM teringat entry trip Mummy ke Perth banyak dlm draf mode...hahahah. Perth city sesuai utk orang2 pencen ... untuk orang muda kureng sikit rasanya...kul 6 dah cam x de life....nak beli souvenir kat Fremantle market mahal. Mummy beli kat kedai/store Chinese Spore, member daddy yang duduk sana bawak. Harga memang 20-40% dari tempat lain. Very friendly couple

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah???. 20 - 40%???!!. Untunglah..
      Nt free2, Mummy up entry ye... ;)..... heee besstnya.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...