Thursday, December 19, 2013

Result PMR Si Ain

"Sorry Ma...........  "   Suara Ain di hujung talian.  
Jantung ai hampir berhenti berdegup!.

Mungkinkah kerana migrain yg dialami masa paper English itu ari??. 
Maka harapan Mama musnah???!.
Atau kerana.............??

?

?

?


"Tak la Ma......... 8A".  jawabnya lagi.

"What?.  Ya ke???.  Tahniah!"

Alhamdulillah..   Mama bagai mati hidup semula.
Congratulation anakku.!!!!!  
High expectation dari sedara mara sebenarnya satu "bebanan" buat Mama... sbb tu la Mama jadi macam tu. Hehe.... Sejak pagi tadi dah tak selera makan. Anyway... syukur alhamdulillah ke hadrat Illahi kerana telah mendengar doa para hamba-hamba-Nya, thanks  kpd kwn2, sedara mara yg mendoakan kejayaan Ain  selama ni, kpd guru2, warden2, teman2 sebilik, makcik2 si Ain dan of coz kpd Ibu Mertuaku yg telah byk bersusah payah menjaga sakit peningnya selama berada di sekolah itu.






7 comments:

  1. Tahniah...semoga terua berjaya dlm hidup.. seronok mama ye..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..Tahniah Ain dan MM juga....saya lak yang happy :)

    ReplyDelete
  3. tahniah miss mirror..dikurniakan anak2 yg cerdik.

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat Miss Mirror daripada kami sekeluarga. Tahniah

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...Tahniah Ain...dan Tahniah pada mama Ain juga Ayah Ain..
    wah...dapat adiah apa Ain..kekekeke

    ReplyDelete
  6. *Thanks Aisy, ZZ, Nam, MS dan Linda... :)

    *Linda - present takde..... Ain yg patut bg present pd Mama... kekeke.



    ReplyDelete
  7. Tahniah MM....berkat usaha yg gigih....selain dpd doa org tersayang disekelilingnya

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...