Wednesday, January 1, 2014

Corelle Murah Dari Australia

Corelle murah???.



InshaAllah nak bisnes ni plak la nanti.  Murah2 punya!!.   Budak2 tadika pun akan mampu beli.   kekeke....   tunggu!!!.   Tunggu kita update kat belog ini atau di page SQA Toi Galery (dijemput like ye).




UPDATE TERKINI :   Inshaallah jika tiada aral, kami akan war2kan seminggu lagi dari tarikh 25hb Mac 2014.  Siapa cepat dia dapat.  COD area Johor Bahru.

Ok.. seminggu berlalu, inilah yg dijanjikan..
Selamat mencuci mata!!.   Offfer!!.  Selagi stok masih ada... pasni nak naik rega plakk.... hahaha...

boleh wassap me at :  0143832069 
(maaf nombor ni dah tak berfungsi.. harap maklum)

atau email :  missmirror@ymail.com




booked by Pn Murni




Yg bentuk square ni kita jual RM370 je tau! (tak termasuk kos pos)




yg round mcm ni...  kita jual RM280 (tak masuk kos pos)



sold out!










4 comments:

  1. Amboi.. jadi tauke corelle pulak? Tahniah2

    ReplyDelete
  2. beli murah..jjual kena murah gak...(sambil berangan beli murah dari kak mirror)

    ReplyDelete
  3. Wahhh...xsabo nk tguu...pastikan murah dan mampu milik ye...hehehe

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...