Monday, January 13, 2014

TRAVEL KE PERTH

IKLAN  IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN!!!!!!.
PERTH jalan-jalan sepanjang tahun!!!
 
Sedia membantu anda dalam mengurangkan kos untuk bercuti, honeymoon atau jalan-jalan di Perth, Australia. Mis Trading akan  membantu untuk urusan darat sahaja (ground arrangement), tiket penerbangan perlu diuruskan sendiri.

Kumpulan tidak terhad kepada keluarga sahaja. Terbuka juga kepada kumpulan pekerja, pelajar, golf, mancing, outdoor dan lain-lain. Bilangan peserta maksimum 10 yang paling ideal.

Jika anda 1st time ke Perth, dan tiada idea berkaitan tempat lawatan, jangan risau, Mis Trading sedia membantu. Anda juga jangan risau berkaitan makanan HALAL di Perth.

Untuk keterangan lanjut sila email alsiaki@gmail.com atau whatsapp  di +61411536495 (Mike)


Mention nama ai.... kot2 diorang baik ati bagi you diskaun!.  Kekeke...





Ada yg PM Kak Mirror.....  "Kak Mirror yg punya ke?".       Tak.....  tapi Kak Mirror biasa menggunakan khidmat mereka dan gerenti puas hati.  InshaaAllah.   Ini kira macam testimoni...   SELAMAT MELANCONG you alls!!

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...