Thursday, March 13, 2014

Setelah Berkurun Tak Singgah SUSHI KING

Entry JALANJALAN CARI MAKAN MISS MIRROR telah kembali!!!. 

Assalamualaikum and morning  Malaysia!!!.   Jgn sedih2... kita gembirakan hati... Apa pun yg berlaku, life must go on...  tak kan nak kemurungan je pulak.   


Semalam kitorang singgah kat Sushi King setelah berkurun tak makan kat sini.   Rupa2nya byk ye menu2 baru.... aku tak tau pun... 







Daging dia ni I tod masin, rupa2nya manis.... tapi ok la... not bad... licin gak aku makan.





Sup yg sedap dan penuh dgn khasiat..... boleh awet muda lagi!.  Kekeke.. baca keterangan  kat bawah ni ye.


kannnn........


                      


Minuman?.   Aku order Yakult je..  
Tu ler aku nak pesan dgn gadis2 kat luar sana...  jgn benci2 sgt dgn org Dik Non, nanti lama2 jatuh cinta.. kekeke..  Begitulah kisahnya aku dan Yakult ni... memula dulu  aku tak suka minum benda ni.. skg ni  tetiba dah tersuka pulak, beli 1 mmg tak cukup.



*sekadar pendapat peribadi. 


6 comments:

  1. Replies
    1. Memang sedap Linda.... rasa mcm nak buat sendiri je kat rumah, tapi takde pulak resepi... kekeke.

      Delete
  2. nampak sedap lgi berkhasiat sup tu...yg biasa kat bawah tu..stok sentiasa ada..memenuhi tekak yg haus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KNOR - Ha'ah, sedap dan mengembalikan keremajaan.. hehe..

      Delete
  3. Sam sodap weh!!
    Kat sini sushi kena makan sampai jilat pinggan! mahai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.... kalau mahal sgt, Yong kena bwk balik dgn pinggan2nya sekali.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...