Wednesday, April 2, 2014

Nuffnang April - Sikit2 lama2 jadi mesin jahit.

Ini je untuk CPUV bulan ni..
Digi yg mmg dah sah2 kat situ sejak 20 Mar dan terbaru si LIBRESSE LONG TERM. Angkara semalam aku update survey, dpt la si Libresse ni. Aku ni ada masalah sikit, yg takde sapa mampu menolong iaitu jenis malas nak update survey, tapi selalunya kalau update.. alhamdulillah ler, Nuffnang akan kesian kat aku.  Thanks Libresse atas kemunculanmu.  







Biar sikit tapi diredhoi... dari selautan tapi tak diberkati..
Nak berNUFFNANG... jgn main2 klik fraud ye Dik... 
ada rezeki kita.... ada ler.. takde sudah,  tak kan nak main paksa2 org kelik pulak kan?.  Itu je ahkak nak pesan supaya kita lebih SUCI dlm dunia blogging ni.

Sikit2 lama2 jadi bukit.. eh tak mo jadi bukit, nak jadi mesin jahit... 




credit to my beloved cousin : Murni Shawan atas photo ini.
brand Brother :  RM600 ++



P/S :   Benda2 camni mmg kena update selalu.. supaya hubby kita tak ler tengok kita ni blogging tanpa faedah.   Haha..

2 comments:

  1. ada jer berlegar2..belum lps radar lagi...rezeki dik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KNor - Tgh nak pecahkan ruyung ni.. biar dpt sagunya.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...