Thursday, April 3, 2014

Perfume Murah2 Untuk Raya!!!

Perfume murah On Line Malaysia -  Wah tajuk!.

Bismilahirahmanirohim....  Assalamualaikum..

T.kasih kpd semua yg sudi bermuamalah dgn ai arini!!.  Tak sangka ramai pulak peminat corelle (yg tu kita cerita lain kali.. sbb arini nak menyambung telenovela perfume yg terbantut itu ari).   Encik Bedut bukan nama sebenar dah pun pulang dari Australia (alhamdulillah selamat, anak bujang ai pun dah selamat ke pangkuan ai).. dan sbgmana dijanjikan inilah yg beliau bawa.. 

*sian kau suamiku.... namamu dah bertukar jadi Bedut.. haha..(boring itu ari seminggu ditinggal somi)



Sebelum mencuci2 mata, sila pelajari dulu cara2 membuat pilihan minyak wangi dgn merujuk entry ini.   



Harga setelah bermuzakarah bersama teman2 FB,  adalah sebagaimana berikut ye (terima kasih kpd semua yg terlibat dlm muzakarah tersebut, you all mmg awesome!) :-






1).  5th Avenue 125ml EDP  -  RM150/sebotol - tak termasuk kos pos.




2).  Bvlgari Omnia 40ml EDP  -  RM220.00 sebotol (tak termasuk kos pos)




3).  Mariah Carey 30ml EDP -  RM145/sebotol - (tak termasuk kos pos)





4).  Mediterranean 100ml EDP -  RM220.00/sebotol (tak termasuk kos pos)







5).  Beyonce Pulse EDP 100ml - RM190.00/sebotol (tak termasuk kos pos)





6). Beyonce Rise EDP - RM220.00/sebotol (tak termasuk kos pos)




7).   Beyonce Midnight Heat -  RM160.00/sebotol (tak termasuk kos pos)





8).  Bvlgari femme 30ml EDP - RM120/sebotol (tak termasuk kos pos)



Ok yg bawah ni semua jenis EDT (Eu De Toilette) 


1).  Versace Bright 30ml EDT -  RM190.00/sebotol (tak termasuk kos pos)
2).  Versace crystin 30ml EDT -  RM190.00/sebotol (tak termasuk kos pos)



Berminat sila hubungi :       missmirror@ymail.com
atau wassap me :   0143832069  (maaf nombor ni dah tak berfungsi,
harap maklum)
Cash On Delivery (COD) area JOHOR BAHRU 







Oh yg  ini Puan Belog yg punya...  Escape tu my favourite perfume dari zmn remaja lagi.

2 comments:

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...