Monday, April 14, 2014

Tonik Rambut Mencegah Uban Dan Corelle Di Kota Tinggi

Buat adik2 boboi di luar sana yg selalu menggoogle tajuk "CARA UNTUK MENJADI HENSEM" di belog  Kak Mirror ni... belian TONIK RAMBUT (untuk mengatasi masalah keguguran rambut dan uban) sila layan diri dengan mengklik LINK INI. Klik di situ ye Jang... Alhamdulillah senang keja ahkak.. sume computer je yg uruskan.   Sapa2 yg nak berniaga cara malas mcm Kak Mirror ni, boleh la join jugak dgn mengklik link itu.   Registration FREE OF CHARGE je.



Tapi corelle2 ni sume, idak le dapat computer yg uruskan, kena la buat pembungkusan dan kerja2 COD  (delivery) dgn titik peluh sendiri.   Eh typo, bukan titik peluh aku sorang... somi punya staff yg akan hantar kat korang nanti. Jgn ngorat dia pulak.. sbb dah berbini.. hahaha... tetiba!. 






Oh ya,  inshaallah Rabu atau Khamis ni ada COD area KOTA TINGGI (thanks kpd customer kami yg mengorder tu ye), sapa2 yg nak selit order, boleh roger2 kay!.   Don't worry...  Harga kasih sayang diberikan.


email :   missmirror@ymail.com


4 comments:

  1. Hebat tagline corelle miss mirror ni.. harga kasih sayang tu.. ni yang saya kagum sangat dengan Sam ni.. macam2 leh berniaga.. bilalah saya nak rajin macam Sam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisy - Malu saya, tak ler rajin sgt pun... cuma minat.

      Delete
  2. salam cik mirror...mirror on the wall..ewah gitu..nk tnya,ada jual x corelle yg Asian punya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Cik Nur Huda!!!!.
      Mirror2 on de wall..... Kak Mirror on de wall...hehe..
      Corelle Asian yg mcm mana Yunk?.
      Ni imported from Australia... design.. ada Iris, Mandarin.. Country..
      apa2 nt Sis wassap ye : 0143832069
      Nt kita bg pix.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...