Monday, April 14, 2014

Barang Yang Dijangka Laris Bulan Ini (selamat berniaga )

Barangan yang dijangka laris bulan ini atau bulan puasa nanti  ialah....

?

?

?

?


?


?




Kerongsang ala Fareeda..  yesszaaa!!!.
Ya, inilah barang yg dijangka hit bulan ini ye puan2... sila la niagakan, pasti ianya larisssss... sbb kengkawan ai kat FB asyik sibuk  nau nak menggeledah balik tudung bawal diorang yg terperosok lama dlm gerobok, pastu nak cari kerongsang lonjong2 ni, nak gentel2 bucu tudung tu jadi terlipat cantik  ala fareeda "bergaya ikut kemampuan" - kata mereka.


Ini adalah angkara tercetusnya  idea dari adik  blogger bernama Yunabella yg khabarnya jadi perintis kpd idea ini (utk photo mereka, sila la google, ai takut nak mencuri gambo..haha).  Wah!.  Dah makin famous amos kau skg Dik.. jgn lupa belanja Ahkak!.  Ok daahhhh..... nak makan!.   SELAMAT BERNIAGA!

6 comments:

  1. Mujur saya ada terbuka blog adik ni.. tau la juga pasal kerongsang ni.. bijak bertindak ya.. terus fikir apa nak dijual ya...ni swoszki ke apa? Hihi. Saja nak test tauke nj tahu ke idok pasal produk dia ....tapi ada potensi rasanya, menjelang nak raya ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti bukan swoszki Cikgu Aisy...utk sesuaikan dgn tagline "bergaya ikut kemampuan"... :D

      Delete
  2. Replies
    1. Kenapa ketawa2 Deq Su?. Meh berjualan.... hahaha.

      Delete
  3. sblum adik yunabella tu bt kaka dh buat dah...heheheh

    ingatkan cermin tadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya percaya kalau KNor dah buat dulu...
      tp tu la KNor tak nak paternkan awal2.... ;)

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...