Sunday, June 22, 2014

Anda Tak Perlu Menjadi DATIN untuk memiliki pinggan mangkuk ROYAL DOULTON

Hidup penuh dugaan... sob sob sob... Wahhh intro, mengalah remaja OKU dikurung ibu sendiri.   

Dugaanku tak seberat mana punnn... hanyalah kenapa dan mengapa kau poskan gambar2 sebegini  di saat2 aku tgh nak berzuhud ni!??.  Aduh duh duh... mencabar keimananku.  Bagai tersayat2 sembilu.. serasa bagai dompetku terketar2 ingin memuntahkan isinya.  


Tapi jgn risau ye puan2......   anda tak perlu tunggu menjadi DATIN untuk memiliki ROYAL DOULTON ni semua.. sebab ianya tak semahal harga2 pasaran di Malaysia.  Tgh sale kat Australia sekarang ni!.


Bayangkan... dgn harga MAMPU MILIK.. anda telah berjaya menyinari suasana hari raya anda persis seorang datin.  Wah!!.  Biar gambar berbicara.. selamat mencuci mata, berminat sila wassap selagi SALE masih ada...  0143832069.















6 comments:

  1. tak tahn juga knor nak sambar juga...rasa dh lama tak beli pnggan mangkuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silalah membeli Royal Doulton ini Knor...
      Pasti makin bersinar2 rempeyek Knor nanti.... :D

      Delete
  2. hwaaa i bukan datin. tp boleh beli kannn MM kannn.hehe hai MM hany kembali ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Hany... dah lebih dari mampu ni Hany!!. Harus sambar 1 set... 16pcs. Nanti pujuk2 Cik Abg ye.

      Selamat kembali Hany... kenapa la lama menyepi tanpa berita, dunia blog semakin hambar tanpa dirimu... kekeke.

      Delete
  3. Wah...takut meroyan kalau terpecahkan dek anak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barang berkualiti selalunya lebih tough Pn Nafisa. Tp utk lebih selamat dan mengelakkan kita dari meroyan.... keep away from Children dan keluarkan bila time raya je.... hehe.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...